Home > O zi depresive in viata Geofumadas “

O zi depresive in viata Geofumadas “

Cu câteva zile în urmă, un tehnician ma întrebat cum pot să râd și furios tare în același timp. Cred că acestea sunt distinctiv al personalității fiecăruia, în cazul meu, eu nu pot simti furios pentru mai mult de două zile timp și de foarte multe ori nu-mi ies furia mea, dar păstrați-l (ceea ce este mai rău). Apoi, după o perioadă de timp, care furia deghizat în exploateaza calme, fie într-un mod necontrolat sau cum ar fi depresia, cu o atitudine pesimistă.

Nu sunt Freud, aceste abilități sunt lăsate numai pentru Nancy, Dar, cu siguranță, avea un blog tehnic, care încearcă să păstreze în funcții de viață atât de atent cu caracter personal este un astfel de complicat, poate că cineva ar putea crede că în spatele posturile nu sunt sentimente. Și, de asemenea, ca amestec de ironie și aroganță (ambele așa de rău), care fac parte din obiceiurile mele, ar putea face simți că totul merge bine sau cel puțin că umorul bun pare a rezolva problemele … ca un minim, a mea e.

În cele din urmă, noi suntem doar ființe umane, cu prietenii, familia, copiii, munca, card de credit, van și mii de lucruri care pot scapa de sub control în orice moment ne provoacă depresie, frustrare și nimeni nu știe cât de mult mai multe reacții, care se reflectă în nostru sentimente, emoții și voință. Deci, cu respect m-ai merita, am cere acordul dvs. pentru a elibera următoarele linii, nici atât de tehnic și, probabil pentru cineva, în afara noastră “contextului cultural”.

Fapte care ne deprimă:

  • Noi suntem ființe umane, cu părinții în vârstă (În cazul meu acum, doar mama mea), Care devin bolnavi și ia-ne de timp de la sarcinile noastre de zi cu zi. Ne-au dat o data viata, lucru atât de greu, în scopul de a ne da tot ce pot, pentru ca o mare parte din ceea ce am realizat acum este rezultatul eforturilor lor altruiste. Prin urmare, după ce au cu ei o ceașcă de cafea cu gogoși și realizarea privire la sănătatea lor, cât de departe suntem, și senzație de o boală casa de ani de zile au trecut, vom pleca cu un sentiment de neputință, deoarece ne-ar dori să facă mai mult pentru ei.
  • De asemenea, ne-am copii la școală , Care uită uneori să-și facă temele și de la 09:00, când ne vom întoarce acasă, vin la noi cu un zâmbet fricos și spune:

– “… Hopa, tata, este un model de am nevoie pentru a face la școală, și nu există puținătatemateriale pentru ea, astfel încât, le puteți cumpăra? ”

  • clip image0022 A depressive day in Geofumadas’ lifePoate e parte din responsabilitatea noastră, cu toate acestea, uneori, fac multe griji cu privire la aceste creaturi mici, Care ne umple cu o mare satisfacție, dar, în același timp, să ne facă să fugă la miezul nopții pentru un medic atunci cand se imbolnavesc. Mai mult, din când în când, vă faceți griji cu privire la viitorul lor, întrebându-se ce se va întâmpla în cazul în care veți simți lipsa … care ar fi teribil.
  • În plus, am au un blog , Care se sus sau în jos în funcție de ritmul Google decide, prin urmare, atunci când au închis serverele lor și cantitatea de vizite de către browser-ul devine foarte scăzut, probabil, cineva ar fislab (O expresie spaniolă: “cortarse Las Venås”ca urmare a acestei situații disperate . Nu știu dacă cineva se simte la fel pentru că sunt atât de “tehnic” (probabil Geofumadas nu poate exista), dar, observa cum vom ajunge atât de multe hobby-uri care, uneori, ne pot descuraja și un alt pot aduce placeri pe care le depășească pe cele rele create de Google AdSense, Analytics, Zync, RegNow, PayPal, ReviewMe,clip image0031 A depressive day in Geofumadas’ lifeTLA, LinkLift și o mulțime de lucruri asociate.
  • Eu am un loc de muncă că într-un fel este altruist, în comparație cu munca municipalităților și în opoziție a unor oameni convincement că sarcina de Cooperare internațională este de a da bani ca un cadou, fără a necesita rezultate. Jumătate din părul meu gri (o expresie spaniolă: Canas) Se datorează tehnicieni municipale care uită că au fost aleși de către poporul său să execute munca lor, care le deservesc, dar “servește“Implică munca. Multe minți strălucite, unele cu dificultăți de tehnologie (O expresie spaniolă: “Duros para la Tecnologia“) Și altele nu atat de bun pentru organizarea … în cele din urmă, toate acestea sunt prietenii mei.

 

  • clip image004 A depressive day in Geofumadas’ lifeCălătoriile mele Acum ceva timp am vrut să plec, călători, știu locuri, și trebuie să recunosc că nu am pierdut simțul de aventură. Dar nu e același lucru călătorie de plăcere de voiaj; Adica de exemplu, atunci când sunteți două săptămâni de la domiciliu, de la 10 seara într-un săraci hotel de (O expresie spaniolă: “Hotelul de mala Muerte“) Și apoi, dintr-o dată un apel telefonic de la dvs. de ani fiica 8 plângând și spunând în același timp:

– … Oh, tată, cât de mult mi-ar place ca esti aici …

Da, domnilor, sunt multe lucruri care ne pot deprima cel puțin de câteva ori pe lună, și astăzi …exact este una din acele zile.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.