Home > Nu va fi ArcGIS 9.4

Nu va fi ArcGIS 9.4

Într-unul dintre previziunile mele nebun pentru acest 2010, am menționat îndoială mea că ESRI ar îndrăzni să facă o versiune numit 9.4, și într-adevăr, acesta a fost comentat că următoarea versiune se va numi ArcGIS 10, și va fi disponibil în a doua jumătate din 2010.

În mai multe locuri acesta a fost menționat, În conformitate cu planurile ESRI, acest lucru nu ar fi doar o schimbare semnificativă în funcționalitatea (nume), dar, de asemenea, în (feței) interfața cu utilizatorul. Ni se pare unele dintre ele sunt foarte bune, deși, probabil, acei prieteni concurență, lume deschisă și unii utilizatori predispuși (ambele) va sfida la această spunând: Dar, nu ar fi aceasta deja a fost facut de noi?

Apoi, utilizatorii obișnuiți să-l folosească va spune În cele din urmă!, Noi, care promova popularitatea sa trebuie să facă un punct de reper (înainte de acest lucru și după aceasta), având schimbare conștienți de faptul că seamănă cu trecerea de la 3x la 8x va fi astfel pentru a asigura 64 de biți, desigur, multe dintre manualele existente vor trece la istorie curând. Dar, cu poziționare globală ESRI, va exista o fericire masiv Deși vom atribui inovare (care?) A perspicacitate lor de sniffing nemulțumirea utilizatorului.

Acces mai bun la instrumentele de. Este foarte probabil că așa cum am văzut în ArcExplorer, AutoCAD și Office, ar trebui să fie integrat un instrument cunoscut sub numele de Panglica de a contextualiza instrumente, a scăpa de tirania de truse vrac și mic raft intuitiv de instrumente de prelucrare de sol.

Integrarea cu ArcCatalog. Faptul acest instrument se execută separat pentru mulți a fost o bătaie de cap (Idiom spaniolă: “lata”), Uneori se întârzie mult timp pentru a deschide și atunci când este încărcată, nu mai e nevoie. Acum se va încărca în aceeași interfață de lucru, poate ca fiind în AutoCAD Civil 3D și trecerea la interfața AutoCAD Map, ar trebui să vedem, de asemenea, în cazul în care aceasta poate fi îmbunătățită ca plictisitor unic de acces utilizator la date, astfel încât modificările pot fi efectuate în geodatabase fără a închide straturi încărcate (chiar nu este activată opțiunea Edition, care nu ar trebui să solicite ArcSDE).

Îmbunătățirea căutare de hărți. Este de așteptat să aibă o modalitate mai bună de a căuta date spațiale sau tabel, cu previzualizare vizualizare și capabilități îmbunătățite de căutare. Poate pentru aceasta, ei a pus un ochi (Idiom spaniolă: “Le echaron El Ojo”, sa ma uit la alte proceduri), Pe moduri de a face acest lucru de la instrumente precum uDig cu catalogul său minunat și intensivă(Idiom spaniolă: “un bestia lo”, într-un mod foarte intenstrageți.

Proceselor de separare. Până acum e oarecum enervant că, în timp ce consola se execută un proces trebuie să fie cafele, deoarece această activitate nu se poate efectua de fundal. Pentru a rezolva aceasta, poate că ar fi luat în considerare modul în care QGIS și uDig face acest lucru, așa că ar putea fi mai ușor pentru a automatiza rutine fără a interfera cu activitatea desktop.

– Noi toți ar aștepta instrumentele de editare pentru a îmbunătăți, desi este foarte putin ceea ce a fost spus despre acest lucru, numai că ar trebui să se bazeze în butoane convenționale nu în meniurile actuale. Acestea ar fi comune pentru ArcMap, ArcScene si ArcGlobe. Rămâne gvSIG vă rog!

În ceea ce privește produsele de ieșire, acesta a fost menționat îmbunătățiri în conformație de machete mai multe pagini și texte dinamice. Acesta a fost, de asemenea, în considerare posibilitatea de a genera animații care reflectă modificări în timp, ceva de genul lucruri făcute de GIS colector.

– În care se ocupă cu licențe, cererea este pentru a avea posibilitatea de a verifica și de check-in licente, aceasta implică faptul că licența ar putea trece de la desktop la laptop, în scopul de a utiliza în domeniu. La fel ca și modul Bentley Harta face.

Apoi, ei vorbesc de alte îmbunătățiri, astfel că unele procese sunt utilizate nu numai de cătreextrem de fumat (Idiom spaniolă: “extremadamente fumados”, ceea ce înseamnă că cei care stiu cu adevarat programul): Simplificarea procedurilor geocodare API și, fiind mai intuitiv (ușor de utilizat), Susținerea pentru lucrurile pe 64 de biți și alte. Dar aceasta nu a fost vorbit de prioritizare.

Este cu siguranta nu ArcGIS 9.4. Toate par a fi schimbări foarte bune, așa cum au apărut de utilizatori care folosesc alte instrumente și care sunt consultate: ce face programul îndiguită, ca a noastră nu? Cu varianta care nu justifica superioritatea, el a fost auzit punctul de vedere al utilizatorului. Evident, aceasta nu este doar de a copia ceea ce alte face bine, sigur că există două etaje ale unei clădiri cu capete de rupere (Idiom spaniolă: “rompiéndose el Coco” a gândi și analiza prea mult) A vedea dacă în Podcast discursul din planul său anual de operare nu a fost schimbat.

… Salutări, se așteaptă doi ani de încercări dificile înainte de a ajunge satisfacția de psalmist.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.