Home > November har gått, sammanfattning av månaden

November har gått, sammanfattning av månaden

Denna månad var mindre produktiv än tidigare, när jag hade varit på 40 tjänster, i det här fallet var jag på 28, eftersom resorna har varit komplicerade och behovet av att slutföra en del oavslutade frågor.

clip image00229 November has gone, summary of the monthFri GIS

Även detta ämne är ny på min blogg, är den erfarenhet jag får med utbildning och implementering av gvSIG lämnar mig en klar uppfattning om möjligheterna att kunna sprida sig i statliga institutioner som har levt halva sitt liv piratkopiering kommersiell programvara.

 • GvSIG 2, firsts intryck
 • Livet efter ArcView 3.3 … gvSIG

clip image00419 November has gone, summary of the monthProprietär programvara

Få nyheter hade fört kommersiella verktyg, bara utsläpp av Microstation V8i från vi har hört mycket buller men få användare resultat. Ändå är jag säker på att denna utgåva kommer att markera en enastående milstolpe i Bentleys teknik som tydligen satsar seriöst med en redesign av denna nivå.

 • BitCAD kreativitet
 • Toy för anslutning AutoCAD med ArcGIS
 • Varför kallas det Microstation V8i

clip image0069 November has gone, summary of the monthSlåss med Manifold GIS

Vad ska man säga, har detta varit hälften av min månad, försöker skriva det sista kapitlet i Manifold GIS manuell, försökte med testning och misstag jag har kämpat med det här verktyget kartor publishing. Även lärande var smärtsamt, måste jag erkänna att ens ha låg kostnad, det är en bra utgångspunkt, så för nästa månad kommer jag att börja på MapServer.

 • En Manifold GIS kurs i 2 dagar
 • Dynamiska kartor, för att göra mer med IMS Manifold
 • Ytterligare problem med Manifold IMS
 • Publicera kartor på Internet med Manifold GIS
 • Frågor om IIS, IMS och avgasrör GIS
 • Manifold IMS, göra något mer

Google Earth och andra virtuella världar

clip image0089 November has gone, summary of the monthStår ut uppnåendet av många strider för att vilja köra ContouringGE, som hade mig dök efter flera försök och delvis avslutade som inte fungerade.

Händelser

clip image0104 November has gone, summary of the monthNågra, mycket få händelser som drar mig uppmärksamhet.

 • Allt är redo för Cloud Computing
 • Lycklig dag mina vänner

Personliga frågor om min fritid

clip image0123 November has gone, summary of the monthMin dotter fick examen för första gången i sina sex år har det definierats CONCACAF och gav sexkantiga inträde, en vän som vill vinna Nokia …

 • Geosmokes, mi konstnärliga sida
 • Fotboll, hur saker och ting blev kvar i Karibien
 • Den andra halvan del av mitt liv
 • Vem vill inte vinna en Nokia

Extra röker

I detta fick jag nöjd på rökning möjligheten att Google skulle kunna spela ett dåligt skämt av nedgången i AdSense-intäkter, och jag vet inte om de hörde mig (vilken arrogans, han, han) men det verkar som nu är allt tillbaka till normal och något bättre.

 • Google AdSense och den ekonomiska krisen
 • clip image0142 November has gone, summary of the monthegeomates, spetsarna på gula febern
 • Gmail integrerar Audio-Video-chat
 • KD tools, fjäderspännare
 • MapJack, överträffar Google Street View
 • Interaktiva kartor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.