Home > Modelul digital al terenului în Google Earth

Modelul digital al terenului în Google Earth

Valery Hronusov este kml2kml Cererea creator, este interesant faptul că astăzi a publicat o notă în care Google se recomandă, ciudat, dar nu așa, știind ceea ce face această aplicație, care cantareste doar 1 MB.

Acum ceva timp am vorbit despre cum sa faci ceva de genul asta cu AutoCAD, și, de asemenea, cu ContouringGE. Să vedem cum funcționează această aplicație pe lucruri simple, cum ar fi generarea unui model digital al terenului.

 

Acest lucru este Yojoa Lake, un loc unde, în câteva săptămâni, voi fi in vacanta de vara, pe partea stângă se poate vedea zona de munte Santa Barbara lui protejate și de pe fundal se vede Oceanul Atlantic.

clip image00132 Digital terrain model in Google EarthDescărcarea Kml2kml durează 15 secunde, să-l instalați un alt 15. Ei bine, nu iau prea mult timp analizând această aplicație, trebuie să selectați doar de instrumentele de analiză “3D suprafață” opțiune și completați informațiile în panoul care apare.

Primul ecran ne dă posibilitatea de a alege sursa de date, în acest caz GEterrain.

Apoi, puteți seta dimensiunea grilei, în acest caz, voi da la fiecare 50 atât în ​​latitudine și longitudine.

Pentru a obține de captare de la Google Earth, selectați “Get vedere actuala”, deși puteți introduce, de asemenea, date manual.

lagodeyojoa thumb3 Digital terrain model in Google EarthApoi, în panoul următor trebuie să se indice dacă vrem să genereze punctele de plasă, silueta modelului, suprafete, contururi și dacă vrem tonul ca un raster de fundal.

De asemenea, în partea de jos este ținta fișierului generată ca kmz.

Apoi treilea panou conține nume straturile ‘și umple culori. Acesta poate fi tonuri de gri, și pot fi, de asemenea, definit Dimensiunea punctului sau grosimea liniilor.clip image00223 Digital terrain model in Google Earth

Și asta e tot ce trebuie sa faci. După ce apăsați butonul Plot este creat în Google Earth un kmz cu tot ceea ce au stabilit.

Contururi, suprafata, puncte, imaginea ajustată în teren. Incredible! Pentru a vedea umpluturi e mai bine să facă desfășurarea Google Earth într-o formă OpenGL.

 

În acest caz, am vorbit doar de modelare a terenurilor și generarea de contur, dar această cerere este folosit pentru multe alte scopuri. A Kml2kmlproces poate fi descărcat de 7 zile, iar în cazul în care vă decideți să cumpere, doar costa 50 de dolari.lagodeyojoa thumb5 Digital terrain model in Google Earth

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.