Home > Mislukking cursor, Bentley V8i

Mislukking cursor, Bentley V8i

Ik heb al bereikt PowerMap V8i Select Series 1 (8.11.05.19), die een aantal interessante nieuws brengt.

PowerMap, zoals PowerCivil PowerDraft en niet bezetten een MicroStation-licentie, maar het wordt opgenomen als een runtime voor een prijs vrij laag in vergelijking met Kaart + Bentley Microstation. Dus het loopt als een applicatie ontwikkeld door zichzelf op Microstation’s API met alle functies, behalve dat er geen andere Bentley-programma zal draaien op dit als GEOPAK Descartes, en ga zo maar door.

Onder de meest interessante nieuwe features zijn er wijzigingen aangebracht in de browser, dat lijkt veel op een conventionele tabelvorm display, maar is meer dan dat, want blokattributen (grid bewerken) kunnen worden bewerkt, worden opgeslagen zoekopdrachten en andere taken (Spaans idioom: “miquis”, alle soort van eigenaardige taken). Het ziet er ook interessant, maar nog steeds niet te bewijzen, een alternatief voor de attributen om objecten toe te wijzen zonder ze te hoeven bouwen (bevorderen functie Method).

Onder andere nieuwe releases genoemd:

  • Unie van tabellen (join), waaronder xml structuren in dgn
  • Split / samenvoegen polygonen met optie om gegevens erven
  • Topologische analyse rapport. Nu kan de resultaten van een kruis laag of selectie door attributen worden verstuurd als verslag en in te zetten in de browser gegevens.
  • Etikettering op grond van annotatie eigenschappen.
  • Conversie van dynamische labels op permanente annotaties.

Al deze dingen zijn oud in andere GIS-programma’s, maar goed, we zijn blij met hen.

Er is een fout leek me bij de ingang:

Uitzondering: Kon bestand niet vinden ‘C: WINDOWSCursorshcross.cur’.

clip image001200 Failure cursor, Bentley V8i

clip image002136 Failure cursor, Bentley V8i

Voor een moment dat ik dacht dat het voor niet installeren van de vereisten, omdat ik al V8i Microstation had geïnstalleerd, maar daarbij het alleen bijgewerkt de XML-parser 6 van SP1 en DirectX 9c. Dus ik eind door te geloven dat het een soort cursor die ik niet in mijn Windows heb geïnstalleerd.

Om dit op te lossen, je hoeft alleen te gaan naar de map C: WINDOWS Cursors en maak een kopie van een van de pijlen in een kruis, hernoemen als hcross.cur

clip image00398 Failure cursor, Bentley V8i

Meestal door deze ellendige reden het programma zou me niet laten het licht te activeren. Ik zal spelen om te zien of we lager het niveau van moeilijkheid (Spaans idioom: “astralidad”, komt van astrale) Met een goede tutorial stap voor stap in een cultureel erfgoed kadaster integratieprogramma dat heeft jeuk me (Spaans idioom: “me trae picado”, houdt mijn aandacht) Per dag.

clip image00471 Failure cursor, Bentley V8i

Er zal ik je vertellen, het is waarschijnlijk dat ik weer de instrumenten die waren ontwikkeld voor XFM in 2005, maar voor generiek gebruik.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.