Home > Mindre än 10 bilder, det bästa av min semester

Mindre än 10 bilder, det bästa av min semester

Jag är tillbaka hemma, det är svårt att sammanfatta i ett inlägg vad som var på min resa, men jag ska försöka i några bilder för att återspegla det. Någon sa till mig en dag att mer än 10 bilder i ett inlägg är respektlöst, jag var tvungen att ta minst en viktig sådan och att respektera visdom min vän här jag visa 9 bilder från semestern, men jag hatar vad den gör till kartesiska värd, jag har inte tillräckligt med tid för att tala om det i detalj.

Med särskild hängivenhet till mina andra släktingar som följde mig, från dem som jag inte har behörighet att lägga sina bilder på bloggen, också en stor vän som det inte finns något sätt att betala ut pengar och den här gången, och även till mina läsare som hade tålamod för att vänta en vecka med bara två taniga inlägg.

clip image00150 Less than 10 pictures, the best of my vacation

I denna vy algerna på sjön, en båt med många människor som passerar förbi och nedtill, lämnade kratern med en meteor inverkan. Jag älskar min nya BenQ kamera!

clip image00236 Less than 10 pictures, the best of my vacation

Denna vy är tagen från botten av bron, strax innan fiska.

clip image00320 Less than 10 pictures, the best of my vacation

Min lastbil försöker klättra molnet skogen … i hela Stilla veckan hade vi två dagar av kallt för en tropisk våg.

clip image00413 Less than 10 pictures, the best of my vacation

Vissa pojkar med sina flickvänner på en båt i närheten av platsen där vi fiskade.

clip image0059 Less than 10 pictures, the best of my vacation

Den lockar till fint fiske, och för dem som känner mig, här kan du se mina fötter. Je je.

clip image0066 Less than 10 pictures, the best of my vacation clip image0073 Less than 10 pictures, the best of my vacation

Utan ord …

clip image0082 Less than 10 pictures, the best of my vacation clip image0092 Less than 10 pictures, the best of my vacation

Den Pulapanzak Falls, och, på höger sida, vilket gör det högsta adrenalin på en kabel från en ytterlighet till en annan.

Om du vill se fler bilder … bara med Facebook.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.