Home > Microsoft släpper TrueSpace

Microsoft släpper TrueSpace

Jag förväntar en bra ursäkt för svordom som kan vara stötande i vissa länder, men skit är det avfall som Microsoft gör med ett kraftfullt verktyg som förvärvat 5 månader sedan från Caligari.

clip image0029 Microsoft releases TrueSpace

Och varför verkar det som att Microsoft shits promenader i TrueSpace?

Eftersom det antyder en enkel avsikt att konkurrera med Googles Sketchup! som kallas “sketchi“, Så från ett stort kraftfullt verktyg för spel animation, arkitektur och modellering det förväntar slösa det för människor ladda upp 3D-modeller till Virtual Earth … oh! Dessa modeller är ingång med hög definition.

Det kommer att finnas de som tror att det bara är början och att Microsoft har för avsikt att göra mer saker med TrueSpace … ja Sir, vi inte förneka, men betyder kanske kommer tävla mot Autodesk?

Säkerligen inte, är dess gräl att göra något för att förbättra Virtual Earth attraktionskraft. Vissa kommer att vara glada (inte det som köpte programvaran) och samtidigt andra föreslår att valet sorten är bra, vet många inte vad som väntar.

Ah, är design för 3D-spel planeras att implementeras på Microsoft Second Life. Nu när du är i Windows Vista och du måste ladda ner en automatisk uppdatering, det slag som tar två timmar kommer det att föreslå den gula hunden. Vill du ange ditt andra liv för att se om de inte har stulit din virtuella pengar eller se till att din high definition avatar är inte i fängelse?

För en tid sedan, Microsoft förvärvade Multimap, En del säger att detta skett för att ge makeup MapPoint, motsvarar att köpa en ny Toyota för att få reservdelar till Chevrolet.

Med denna fråga om TrueSpace, minns jag precis när Microsoft köpte FoxPro bara att sätta logotypen och döda den för att ge oss den super Access.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.