Home > Microsoft lansează TrueSpace

Microsoft lansează TrueSpace

Ma astept la un scuze mare pentru expletiv care ar putea fi ofensatoare în unele țări, dar rahateste de deșeuri care Microsoft este de a face cu un instrument puternic care a achizitionat acum 5 luni de la Caligari.

clip image0029 Microsoft releases TrueSpace

Și de ce se pare ca Microsoft cacă plimbări în TrueSpace?

Pentru că sugerează o simpla intentie de a concura împotriva Sketchup Google! care se numește “sketchi“, Astfel încât de la un instrument de mare robust pentru jocuri de animație, arhitectură și obiecte de modelare se asteapta o pierdem pentru oameni încărcați de modele 3D la Virtual Earth … oh! Aceste modele sunt de intrare cu înaltă definiție.

Nu vor fi cei care cred că acesta este doar începutul și că Microsoft intenționează să facă mai multe lucruri cu TrueSpace … Da, domnule, noi nu neagă, dar, nu-l poate va concura împotriva Autodesk?

Cu siguranță nu, cearta sa este de a face ceva pentru a îmbunătăți atractivitatea Virtual Earth. Unii vor fi fericit (nu cel care a cumpărat software-ul), și în timp ce alții sugerează că soiul alegere este buna, mulți nu știu ce să se aștepte.

Ah, caracteristicile de design pentru jocurile 3D sunt planificate a fi implementate pe Microsoft Second Life. Acum, când ești în Windows Vista și va trebui să descărcați o actualizare automată, de tipul celor care dureaza doua ore, va sugera câine galben. Nu vrei să intri în al doilea rând viața ta pentru a vedea dacă nu au furat bani virtuale sau asigurați-vă că Avatar de înaltă definiție nu este în închisoare?

Cu ceva timp în urmă, Microsoft Multimap dobândite, Unii spun acest lucru a avut loc pentru a da machiaj MapPoint, echivalentul a cumpara o noua Toyota pentru a obține piese de schimb pentru un Chevrolet.

Cu această problemă despre TrueSpace, îmi amintesc doar atunci când Microsoft a achiziționat FoxPro doar pentru a pune logo-ul și ucide-l, în scopul de a ne oferi super-Access.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.