Home > Merkaweb, en attraktiv webbhotell

Merkaweb, en attraktiv webbhotell

I dessa dagar har nästan alla en blogg, hemsida eller en webbutik. Med det fria är ett av det första alternativet, men det kommer en tid då du vill haclip_image001bättre villkor, en domän och större kontroll av det lagrade innehållet.

Det finns också många val av boende, denna gång skulle jag vilja prata med dig om Merkaweb, ett företag som tillhandahåller Värd tjänster, men till skillnad från många, har service och tillhandahåller tjänster i Spanien och är väl etablerad som gamla webbhotell webbplatser sedan 2000.

Låt oss titta på några fördelar med Merkaweb över varför jag i dag tar tid från din sort lojalitet att rekommendera dig Merkaweb som ett attraktivt alternativ för Värd.

Ett. Skalbar Planer

Planerna sträcker sig från Basic ($ 3,89), professionell planen (€ 7,50) och verksamhetsplan (€ 10.00). Tjänster är nästan samma men fördelarna återspeglas i hosting och bandbredd överföringskapacitet.

clip_image002

Det förefaller mig som om en webbsida som är produktiv, är ett pris som det helt möjligt om dessutom kommer att ge service på spanska och kommer att möjliggöra enkel kontroll.

2. Webb byggverktyg

En av de största fördelarna är ett verktyg för att bygga WYSIWYG Web, vilket underlättar arbetet för användare utan mycket koddomänen att bygga proffsiga webbplatser.

Denna webbsida skapare innehåller upp till 10.000 design, har en flash guiden och kan leda dig att handla online nivå. Det är värt att ta en titta på demo.

Också det faktum att man har Cpanel tjänster tillhandahåller FTP-överföring anläggningar tjänster, routing underdomäner och Awstats statistik kontroll. Sen om du har bättre kompetens för kodning det lätt kan monteras WordPress från ftp, antingen i Dreamweaver eller Frontpage.

3. Attraktiva villkor för proffs

Om du har en mer avancerad nivå, exempelvis en webbplats utvecklare, kan du få återgå till en sådan tjänst genom att sälja både domänen tjänsten som lagring.

Det faktum att det har cPanel är en stor fördel eftersom dessa plattformar redan föra tjänster som skulle vara svåra att montera dem individuellt. Detta inkluderar MySQL motorn att arbeta lugnt med PHP-webbplatser, dessutom ger Postgre tjänsten, för att montera geospatial innehåll webbplatser.

Innebär också tjänster som fantastiska, CGI och Pearl som att enkelt montera chattrum, forum och wikis … Observera att även har stöd för blogging tjänster.

Så att om någon tog en Verksamhetsplan 10 € perfekt kunde göra det lönsamt, underlättar det sätt hur tjänsten är konfigurerad direkt faktura till kunden för återförsäljning.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.