Home > Merkaweb, een aantrekkelijke hosting service

Merkaweb, een aantrekkelijke hosting service

In deze dagen, bijna iedereen heeft een blog, website of zelfs een online winkel. Het hebben van het vrij is een van de eerste alternatieve, maar er komt een moment dat je wilt hebbenclip_image001betere voorwaarden, een domein en een grotere controle van de opgeslagen inhoud.

Er zijn ook veel mogelijkheden tot huisvesting, deze keer wil ik met je praten over Merkaweb, een bedrijf dat voorziet in Hosting diensten, maar in tegenstelling tot veel, heeft service en levert diensten in Spanje en is goed ingeburgerd als oude hosting sites sinds 2000.

Laten we eens kijken naar een aantal voordelen van Merkaweb, redenen waarom ik vandaag tijd te nemen van uw soort loyaliteit aan raden u Merkaweb als een aantrekkelijke optie voor Hosting.

1. Schaalbaar Plannen

De plannen variëren van de Basis ($ 3,89), professioneel plan (€ 7,50) en corporate plan (€ 10,00). Services zijn bijna hetzelfde, maar de voordelen zijn terug te vinden in hosting en bandbreedte overdrachtcapaciteit.

clip_image002

Het lijkt mij dat voor een webpagina die productief is, een prijs zoals die is heel haalbaar als zal bovendien dienst in het Spaans te bieden en zal gemakkelijk controle mogelijk te maken.

2. Web bouwgereedschap

Een van de grootste voordelen is een hulpmiddel voor het gebouw wysiwyg web, die werken voor gebruikers vergemakkelijkt zonder veel code domain om professioneel ogende sites te bouwen.

Deze web creator inclusief maximaal 10.000 ontwerpen, heeft een flash wizard en kan leiden u naar online winkelen niveau. Het is de moeite waard het nemen van een kijken naar de demo.

Ook het feit van het hebben van Cpanel diensten levert ftp overdracht facilitaire diensten, routing subdomeinen en Awstats statistische controle. Dan als je betere vaardigheden voor het coderen het kan eenvoudig worden gemonteerd WordPress uit ftp, hetzij in Dreamweaver of zelfs Frontpage.

3. Aantrekkelijke voorwaarden voor professionals

Als je een meer gevorderd niveau, zoals een website ontwikkelaar, kunt u terug naar een dergelijke dienst door de verkoop van zowel het domein dienst als opslagruimte.

Het feit dat het cPanel is een groot voordeel omdat deze platforms al services moeilijk ze afzonderlijk monteren zou brengen. Dit omvat MySQL motor om rustig te werken met php websites, daarnaast brengt Postgre dienst, om geospatiale content websites monteren.

Brengt ook diensten zoals Fantastisch, CGI en Pearl zo gemakkelijk monteren chatrooms, forums en wiki’s … er rekening mee dat zelfs heeft ondersteuning voor blogging diensten.

Zodat als iemand nam een ​​ondernemingsplan 10 € kan perfect het rendabel te maken, de manier waarop service wordt geconfigureerd faciliteert rechtstreeks factureren aan klanten door te verkopen.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.