Home > Martyn Day primeste CAD Society Award Comunitate

Martyn Day primeste CAD Society Award Comunitate

Societatea CAD a anuntat astazi ca Ziua Martyn este câștigătorul din 2011 CAD Societatea Joe Greco Community Award pentru realizarile sale ca un lider în comunitatea editorial CAD.

Martyn a fost în industrie pentru mai mult de 20 de ani, începând de la EDA Ltd., în Londra, Marea Britanie., Scrierea, editarea și gestionarea Caddesk revista, CADD revista, MicroStation utilizator Europa, AEC Magazine și alte publicații. In tot acest timp el a atras recunoasterea industriei la nivel mondial pentru a fi sincer cu editorialul său și fiind unul dintre cei mai buni debateri din industria CAD.

HomePageBanner Martyn Day Gets CAD Society Community Award

Carl Bass, CEO, Autodesk, spune: “Martyn a fost un susținător puternic și sincer pentru comunitatea de utilizatori – un bădăran cu spirit care pledează pentru ceea ce el crede inch Sunt foarte încântat să văd acest premiu acordat la Martyn. ”

“Martyn ma impresionat intotdeauna cu intuiția sa și inexorabil căutarea adevărului”, a declarat Roopinder Tara, editor de Tenlinks. “Intr-o industrie care de multe ori greșeli obișnuite cu cel mai important, încearcă să impresioneze cu mediocritatea, și campioni ai căror sperăm că orice ar fi fost declarat anul trecut nu va fi amintit, există Martyn să le ia la sarcină.”

În 2008, Martyn a co-fondat X3Dmedia și a lansat revista Develop3D în parteneriat cu Al Dean și alți parteneri – o publicație acum recunoscut ca unul dintre scrisă și on-line reviste de calitate, cele mai răspândite și mare din industrie.

“Ziua Martyn este un avocat agresiv și genial pentru utilizator Software Engineering și, unic printre colegii săi, reseller. Pasiunea pentru instrumentele de proiectare și oamenii care vând sa straluceasca prin in scris sa “, a declarat Randall Newton, de Jon Peddie Research. “Mulțumesc lui Dumnezeu pentru Internet, altfel doar britanicii ar fi beneficiarii cunostintele sale dornici. În diferite momente din cariera mea, am fost redactor Martyn Day, partener de afaceri, și de concurent. Sunt recunoscător că a fost mereu prietenul meu. ”

Martyn a studiat ingineria și publicare la Oxford Brookes Colegiul și-a petrecut întreaga carieră profesională urmărirea, comentând și scris cu privire la industria CAD din tara natala Marea Britanie.

Premiile vor fi prezentate la COFES (Congresul cu privire la viitorul de Inginerie Software), in acest an programat pentru paisprezece au 17 aprilie 2011 în Scottsdale, AZ. Câștigătorii din trecut al acestui premiu se numără: Roopinder Tara, Richard Doyle, Evan Yares, Michael Payne, Sean Dotson, Chris Yessios, și multe alți participanți din industrie respectate.

Despre Societatea CAD

Societatea CAD este o asociație industrie care nu-pentru-profit, cu scopul de a promova comunității și încurajarea comunicării deschise între cei care își câștigă existența în cadrul industriei CAD, inclusiv AEC, mecanic, fabricație, și GIS. Societatea CAD este dedicat pentru a crea o comunitate de informare și îmbunătățirea instrumentelor membrii săi angajează, în scopul de a obține locuri de muncă de făcut. Acest lucru este realizat prin furnizarea unui forum deschis de comunicare, care ajută la lumina practicile de furnizori din industrie. Acesta a fost un lider în crearea unor linii directoare de interoperabilitate care să încurajeze furnizorii de software pentru a dezvolta aplicații care pot partaja date în mod deschis.

Pentru mai multe informații, vizitați www.cadsociety.org.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.