Home > MapJack, overtreft Google Street View

MapJack, overtreft Google Street View

MapJack is een applicatie vergelijkbaar met Street View, al is het dan door een goede hoeveelheid functionaliteit. Natuurlijk, want het is niet van Google, noch beheren dit bedrag miljoenen, is er geen garantie dat het zal overleven tot een overname of aan de economische crisis.

Het is een ontwikkeling gewerkt aan de Google API en is gebaseerd op het leuke idee van een karakter genaamd Jack, zodat “zien wat Jack zou zien”, een beetje beter dan Google’s personage dat meer als een hit man op de straat lijkt; nu zien de voordelen van deze kunstenaars.

Betere afhandeling van het panoramische

De bovenste viewer is gebouwd op het Adobe Flash kijker, En heeft een betere resolutie dan standpunten van Google. De zoom heeft een goede aanpak en kan de vervorming veroorzaakt door het perspectief te controleren.

clip image001315 MapJack, surpasses Google Street View

Hier zijn vele mogelijkheden om de helderheid, het contrast en de beeldkwaliteit te controleren, ook de projectie kan worden gecontroleerd. U kunt de visuele hulpmiddelen en het rooster van de beelden die deel uitmaken van het landschap ook verbergen.

Betere instrumenten

De ontwikkeling toont drie frames (frames), maar het beste is dat ze kan worden gesleept de verticale en horizontale randen, waardoor dynamisch bijgewerkte.

clip image002226 MapJack, surpasses Google Street View

clip image00417 MapJack, surpasses Google Street View

Op de top is er een pictogram waarmee u de breedtegraad, lengtegraad, hoogte van ongeveer, datum van het beeld en bij het klikken schakelt tussen het adres en de url te bekijken.

clip image00743 MapJack, surpasses Google Street ViewDan de andere instrumenten van de hoek laat de controle van de volgende weergave, terug naar het eerder bekeken kaarten en beheersen het beeld. Hoewel de beste is op het Jack’s cijfer dat een kijkhoek, die kan worden gemanipuleerd met een eenvoudige drag en op een dynamische manier boven verandert het bovenaanzicht heeft. clip image0068 MapJack, surpasses Google Street View

Hoewel deze tools zijn vrij goed, het heeft een aantal aspecten die het niet zo populair doen maken of dat een toekomstige niet goed gedefinieerde vormen:

Er is geen censuur

We kunnen niet noemen dit een voordeel, want hoewel de perverse kunnen besteden aan meisjes op het gazon van San Francisco’s parken te vinden, kan het feit dat zij niet heeft geïmplementeerd ontwerp om platen van de voertuigen en de gezichten van de mensen uiteindelijk van invloed zijn op een vraag die zal eindigen met de arme Jack.

Weinig dekking

Tot nu toe zijn er slechts steden van de Verenigde Staten en Thailand, hoewel er volgens de makers ‘hopen meer plaatsen binnenkort ook in Europa te bereiken. Terwijl Google heeft niet zo veel aandacht we kunnen zeggen, is dat de laatste tijd toont zijn wens om serieus in te voeren op maken opmars in Europa. Dit is de lijst met plaatsen die MapJack reeds heeft geïmplementeerd

 

 •  USA, Lake Tahoe
 •  USA, Oakland
 •  USA, Palo Alto
 •  USA, San Francisco
 •  USA, San Jose, Verenigde Staten
 •  USA, Sausalito
 •  USA, Yosemite National Park
 •  Thailand, Ayutthaya
 •  Thailand, Chiang Mai
 •  Thailand, Hua Hin
 •  Thailand, Krabi
 •  Thailand, Mae Hong Son
 •  Thailand, Pai
 •  Thailand, Pattaya
 •  Thailand, Phuket

Er is geen duidelijkheid in het business model

Met uitzondering van de hot spots en hotels op de weg, het maakt niet veel informatie over verkeer, niche-markt en de mogelijkheden om te adverteren. Hoewel er veel te doen over deze toepassing, wordt de competitie op web kaart het niveau ingewikkeld en veel hangt af van het verkeer beweegt. Dus tenzij ze gaan verkopen goede ideeën ze zullen sterven omdat niemand leven van een prachtig uitzicht. Misschien is dit laatste nadeel is het gevolg van het niet in de gouden handen van Google en uiteindelijk wordt overgenomen door een mapping reus met een paar dollar per oog.

Hoe dan ook, het lijkt een zeer creatief idee zijn, krijgt u van ons het voordeel van de twijfel te zien hoe lang kan overleven op deze manier, zonder geld.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.