Home > MapJack, depaseste Google Street View

MapJack, depaseste Google Street View

MapJack este o aplicație similară cu Street View, deși depășește cu o sumă bună de funcționalitate. Desigur, așa cum aceasta nu este de la Google, nici gestiona această sumă de milioane de oameni, nu există nici o garanție că va supraviețui pentru o achiziție sau a crizei economice.

Este o dezvoltare a lucrat la Google API și se bazează pe ideea de frumos de un personaj numit Jack, astfel încât “să vedem ce s-ar vedea pe Jack”, un pic mai bine decât personajul Google, care pare mai mult ca un om lovit pe stradă; acum vedea avantajele acestor artiști.

Mai buna gestionare a panoramic

Vizualizare superioară este construită pe Adobe Flash Viewer, Și are o rezoluție mai bună decât vederi Google. Zoom-ul are o abordare bună și poate controla distorsiunile cauzate de vedere în perspectivă.

clip image001315 MapJack, surpasses Google Street View

Aici sunt mai multe caracteristici pentru a controla luminozitatea, contrastul și calitatea imaginii, de asemenea, proiecția poate fi controlat. Puteți ascunde, de asemenea, ajutoare vizuale și grila de imagini care alcătuiesc peisajul.

Instrumente mai bune

Dezvoltarea arată trei cadre (cadre), dar cel mai bine ce au este că acesta poate fi tras marginile verticale și orizontale, permițând actualizată dinamic.

clip image002226 MapJack, surpasses Google Street View

clip image00417 MapJack, surpasses Google Street View

În partea de sus este o pictogramă care vă permite să vizualizați latitudine, longitudine, înălțimea aproximativă, data a imaginii și atunci când faceți clic comută între adresa și URL-ul.

clip image00743 MapJack, surpasses Google Street ViewApoi, alte instrumente de colț să controleze vizionare viitoare, a reveni la hărți vizualizate anterior și de a controla imaginea. Deși cel mai bine este pe figura lui Jack care are un con vizualizare, care pot fi manipulate cu un simplu drag și într-un mod dinamic schimbă vedere de sus de mai sus. clip image0068 MapJack, surpasses Google Street View

În timp ce aceste instrumente sunt destul de bune, ea are unele aspecte care nu fac atât de popular sau care prezintă un viitor nu foarte bine definit:

Nu există nici o cenzura

Noi nu putem numi aceasta un avantaj, deoarece, deși pervertit poate dedica pentru a găsi fete de pe gazon de parcuri din San Francisco, faptul că nu a pus în aplicare proiectul de plăci de vehiculele si oamenii se confruntă pot avea impact în cele din urmă la o cerere care se va încheia cu cei săraci Jack.

De acoperire mic

Până în prezent, există doar orașe din Statele Unite și Thailanda, deși Potrivit creatorilor “speră să ajungă la mai multe locuri în curând, inclusiv Europa. În timp ce Google nu are atât de mult de acoperire putem spune, este în ultimul timp arată dorința de a intra serios pentru a face incursiuni în Europa. Aceasta este lista de locuri pe care MapJack a implementat deja

 

 •  Statele Unite ale Americii, Lake Tahoe
 •  Statele Unite ale Americii, Oakland
 •  Statele Unite ale Americii, Palo Alto
 •  Statele Unite ale Americii, San Francisco
 •  Statele Unite ale Americii, San Jose, Statele Unite ale Americii
 •  Statele Unite ale Americii, Sausalito
 •  Statele Unite ale Americii, Yosemite National Park
 •  Thailanda, Ayutthaya
 •  Thailanda, Chiang Mai
 •  Thailanda, Hua Hin
 •  Thailanda, Krabi
 •  Thailanda, Mae Hong Son
 •  Thailanda, Pai
 •  Thailanda, Pattaya
 •  Thailanda, Phuket

Nu există nici o claritate în modelul de afaceri

Cu excepția punctelor fierbinți și hoteluri pe drum, nu are mai multe informații cu privire la trafic, nișă de piață și oportunități de publicitate. În timp ce există multe de făcut cu privire la această cerere, concurența la nivelul web Harta este complicată și mai mult depinde de traficul se mișcă. Deci, dacă nu începe să vândă idei bune pe care le va muri pentru că nimeni nu viața vederi frumoase. Poate că acest ultim dezavantaj este rezultatul de a nu fi mâinile de aur ale Google și sfârșește prin a fi dobândite de către un gigant de cartografiere, cu o pereche de dolari pe ochi.

Oricum, se pare a fi o idee foarte creativ, vă vom da prezumția de nevinovăție pentru a vedea cât de mult poate supraviețui în acest fel, fără a face bani.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.