Home > MapinXL, χάρτες από το Excel

MapinXL, χάρτες από το Excel

MapinXL είναι μια εφαρμογή που χτίστηκε από ARTICQUE προσανατολισμένη προς τους ανθρώπους γραφείου που δεν είναι ειδικοί GIS, αλλά θέλουν να εντυπωσιάσουν με έγχρωμους χάρτες.

Περνάμε τη ζωή μας προσπαθώντας να συνδέσετε τους χάρτες μας στο Excel, έχοντας επίγνωση ότι οι άλλοι δεν μπορούν να είναι μακριά από τη Microsoft λύσεις, και έχουμε κάνει μια χίλιους τρόπους για την επίλυσή του, την εισαγωγή δεδομένων, αλλάζοντας μορφές, δημιουργώντας συνδέσεις δεδομένων, τη δημοσίευση των υπηρεσιών, κλπ. Ίσως για το λόγο αυτό, το διάλυμα θα φαίνεται μας πρωτόγονη στις λειτουργίες τους, αλλά η καπνός (Ισπανικά ιδίωμα: “fumada” σε αυτή την περίπτωση σημαίνει: idea) Αυτού του σχεδιασμού βασίζεται στο αντίστροφο από GIS (χάρτες από το Excel), και αυτό είναι μια μεγάλη ιδέα.

clip image002115 MapinXL, maps from ExcelΑπευθύνεται σε μη-ειδικούς σε GIS

Πολλές επιτυχημένες επιχειρήσεις ξεκινούν με απλές λύσεις, για να γίνει αυτό? Αυτούς που σχεδιάζουν αυτά τα εργαλεία μπει το κεφάλι του διευθυντή ο οποίος ζητά ο ίδιος ερωτήσεις όπως:

  • Γιατί θα πρέπει να ζητήσει ένα χάρτη κάθε φορά με έναν ειδικό GIS;
  • Γιατί έκανε πάντα να στείλετε είναι πολύ αργά;
  • Γιατί να μη χάσετε ποτέ μια λάθος χρωματισμό;
  • Γιατί δεν με έπεισε να επενδύσει πολλές χιλιάδες σε μια ανάπτυξη GIS και εγώ πάντα να φροντίσετε να τα λαμβάνετε σε μορφή jpg στο e-mail μου … και ζυγίζει τόσο πολύ megabytes(Ισπανική Λόγος: “μέγας”) Ποτέ που έρχεται;

Η MapinXL εταιρική web μιλάει για τον εαυτό της, γίνεται από ανθρώπους μάρκετινγκ για τον εαυτό τους.

Στο περιβάλλον του Excel

Κάτι αρκετά ελκυστική για αυτή την εφαρμογή είναι ότι είναι ενσωματωμένη σε μια καρτέλα της Κορδέλας του Excel? Αυτό είναι πολύ έξυπνο, γιατί σε αυτό το σημείο όλοι έχουν συνηθίσει σε αυτό το περιβάλλον.

Τα πράγματα γίνονται από MapinXL είναι για χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν βαμμένα χάρτες για μια παρουσίαση, την ανάκτηση μιας πρωτοβουλίας ότι μια μέρα Excel είχε, αλλά αυτή τη φορά μπορείτε να δημιουργήσετε νέα περιβάλλοντα, επεξεργασία πινάκων, κάνουν παρέα με άλλους πίνακες, υπογραμμίζουν με κριτήρια, τελικά, σε φωτεινό γραφικά.

Ένα σημαντικό εμπόδιο είναι να κάνουν νέους χάρτες, επειδή χρησιμοποιούν μια παράξενη μορφή που ονομάζεται vxf, που το μόνο που ξέρουν πώς μπορούν να παράγουν. Ορισμένοι χάρτες των χωρών και εσωτερικές διαιρέσεις μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν, αν κάποιος χρειάζεται ένα νέο χάρτη που μπορεί να δημιουργήσει, αλλά δεν εξηγούν συνθήκες χαμηλού ή την τιμή.

clip image00384 MapinXL, maps from Excel

Η προστιθέμενη αξία

Η τιμή είναι $ 99 ανά άδεια, η οποία μπορεί να αγοραστεί μέσω του Paypal. Δεν είναι τόσο κακό για τις επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν στο χώρο της εμπορίας, με θέματα όπως:

  • Χαρτογράφηση των πελατών ή των προμηθευτών
  • Σχέδια επέκτασης
  • Εκθέσεις για τους επενδυτές και τους εταίρους

Για ένα στέλεχος που πέρασε πάνω από $ 700 σε μια εκπομπή δεδομένων, $ 1,500 σε ένα φορητό υπολογιστή, ο οποίος ταξίδεψε 200 μίλια για να πείσει τους επενδυτές ότι τα εκατομμύρια του παράγουν … δεν είναι παράλογο να επενδύσει $ 99 για αυτό το παιχνίδι και απαιτούν αρκετά του μάτια γραμματέας για να προσθέσετε βαμμένα χάρτες στις εκθέσεις.

Λύσεις όπως αυτό και Touche είναι η πιο πρακτική που έχω δει για Geomarketing.

Web: MapinXL

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.