Home > Ma astept la un an de sistematizare

Ma astept la un an de sistematizare

În acest an am aștepta de mult să scrie și mult mai puțin să călătorească. După mestecat destul de planul meu de sistematizare, am venit prematur la concluzia că până la sfârșitul anului, voi avea cateva fire de par in plus gri. Și toate acestea cauzate de scopul meu de a merge pe inventii …

Scopul acestui sistematizare nu încearcă să creeze “idei serioase și științifică“(fumeaza), Care va deveni în documentele oficiale pentru uz Cadastru, dar este de așteptat să fie un compendiu de experiențe de documente și procese, care vor fi instrumente practice bazate pe ceea ce sa realizat în ultimii doi ani de proiect.

Iată o mostră de ceea ce mă așteaptă, am eliminat logo-ul instituțional, imprimarea final va oferi un design mai bun, ci ca un proiect de propunere aici merge.

clip_image0021 Documentul General

Conceptul general, se bazează pe o propunere de cadastru municipiu, profitând de economii de scară, utilizarea multifuncțională și o strategie de sustenabilitate în trei domenii: tehnic, tehnologic și administrativ.

Astfel documentul mai general este Procesul metodologic de management cadastrale Municipal, La nivel foarte executiv, dar cu detalii conceptuale în ceea ce privește managementul, proiectul de date spațiale comune de infrastructură și punerea în aplicare a registrului funciar.

3 Rapoarte tehnice

Documentul anterior se referă la și include trei produse intermediare aflate încă în abordarea Cadastru Municipal:

  • Implementarea tehnică
  • Procesul administrativ
  • Tehnologii de implementare

Acestea conțin materiale mai mult teoretic decât practic, la nivel raport tehnic, executiv mai mic decât documentul general și cu un nivel bun descriptiv al ghidurilor de practica.

clip_image003

18 ghiduri practice

Apoi, în fiecare domeniu sunt o serie de ghiduri practice de implementare (unele manuale), acestea nu au o abordare utilizator final, dar menționat în documentele de mai sus, există încă o lipsă de prioritate, deoarece nu cred că părul meu gri se potrivesc atât de mult și dacă într-adevăr nu, le va da un ordin de ieșire în funcție de conținutul care există deja. Printre acest sunt includ:

Procese tehnice Proceselor tehnologice Proceselor administrative
Urban perimetru Cartografiere și de recuperare Cadastru Uprising urban
Legislația aplicată de la Cadastru Implementarea GIS în Cadastrul Ancheta rurală teren
Utilizarea multifuncțional de Cadastru Echipament de ingrijire Evaluarea cadastral
Managementul limită administrative și soluționarea conflictelor Controlul digital de Sheet Cadastru Instruirea personalului și de acreditare
Valorile cadastrale Integrarea Municipal Naționale Cadastru Planificare și organizare
Încărcare a clădirilor Digital Cadastru întreținere Conservarea cadastral

Acesta este un exemplu de cum ar fi ghiduri practice.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.