Home > Làm thế nào để đặt một bản đồ trong một trang web

Làm thế nào để đặt một bản đồ trong một trang web

Giả sử chúng ta muốn đưa vào bài viết của một blog hoặc trên một trang một cửa sổ bản đồ của Google, với một khu vực cụ thể và đánh dấu một trong những trung tâm với các chi tiết. Ngoài ra, chúng tôi muốn đặt nó với một công cụ tìm kiếm ở phía dưới.

Cách đơn giản nhất là mở bản đồ trên Google Maps, và chọn tùy chọn “liên kết bản đồ dưới dạng nhúng” mà nó có thể tùy chỉnh một số thông số. Điều này không chiếm API và được thực hiện thông qua “khung nội tuyến” cách.

Một cách khác là sử dụng API, thông qua một thuật sĩ làm cho AJAX, cho phép bạn tạo ra các mã cho vài chi tiết:

1. Xác định các thông số

clip image0012 How to place a map in a web

Trong trường hợp này, bạn phải xác định kích thước cửa sổ điểm ảnh mà chúng tôi muốn thể hiện điều đó là thích hợp hơn để duy trì một trong đó là trong phạm vi rộng bài blog tối đa như là 400px

Sau đó, bạn phải xác định xem bạn muốn có một cách tiếp cận toàn thành phố, đường phố hoặc khối.

Bạn có thể chỉ định các chi tiết dự kiến ​​trong nhãn hiệu, tên, địa chỉ và địa chỉ.

Bằng cách nhấn vào “vị trí trung tâm xem trước” nó có thể được xem cách cửa sổ sẽ được hiển thị.

2. Cho phép quyền đối với các API

Sau đây là để cung cấp dữ liệu trên các trang web mà chúng tôi hy vọng sẽ hiển thị cửa sổ. Điều này cho phép số API của chúng tôi cho các trang web … và do đó phải chịu trách nhiệm cho bất kỳ hành vi vi phạm, chúng tôi có thể làm trong điều khoản của Google.

clip image0021 How to place a map in a web

Thông thường, để có được một API, bạn vào trang web này, Và yêu cầu cho một địa chỉ cụ thể, sau đó bạn được yêu cầu nhập vào tài khoản Gmail của bạn và bạn được giao một số và một ví dụ mã. Nếu bạn đã mở phiên Gmail, liên kết hệ thống tài khoản.

3. Tạo ra các mã

clip image0031 How to place a map in a web

Nhấn “tạo ra mã” nút nó được tạo ra html cần thiết để chèn chỉ blog. Đối với điều này, bạn phải kích hoạt tùy chọn đang dán và đã sẵn sàng, nếu bạn dán vào một trang web khác nhau, mà các API đã được phê duyệt, bạn sẽ thấy một thông báo làm mất uy tín đó.

Và sẵn sàng, nó sẽ giống tốt. Đến thuật sĩ

Như là một API dựa trên AJAX, một cái gì đó từ kịch bản thành lập không hoạt động rất tốt trong một số nhà quản lý nội dung, chẳng hạn như WordPress MU, nơi có chức năng điều khiển nhưng nói chung nó sẽ chạy tốt.

 

 

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να βάλετε σε μια θέση blog ή σε μια σελίδα ένα παράθυρο Google maps, με μια συγκεκριμένη περιοχή και ένα σήμα στο κέντρο, με λεπτομέρειες. Επιπλέον, θα θέλαμε να το θέσω με μια μηχανή αναζήτησης στο κάτω μέρος.

Ο απλούστερος τρόπος είναι το άνοιγμα του χάρτη στο Google Maps, καθώς και την επιλογή “χάρτη σύνδεσμο ενσωματωμένη μορφή”, το οποίο μπορεί να προσαρμόσετε κάποιες παραμέτρους. Αυτό δεν καταλαμβάνουν API και γίνεται μέσω του “iframe” τρόπο.

Ο άλλος τρόπος είναι χρησιμοποιώντας το API, μέσω μιας μάγος γίνεται για AJAX, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον κώδικα που θα παρέχει μερικές λεπτομέρειες:

1. Ορίστε τις παραμέτρους

clip image0012 How to place a map in a web

Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να καθορίσει το μέγεθος pixel παράθυρο που θέλουμε να δείξουμε ότι είναι προτιμότερο να διατηρηθεί αυτό που είναι εντός πλάτους μετά το μέγιστο του ιστολογίου ως 400px

Στη συνέχεια, θα πρέπει να ορίσετε αν θέλετε μια προσέγγιση σε όλη την πόλη, στο δρόμο ή μπλοκ.

Μπορείτε να καθορίσετε τις λεπτομέρειες αναμένονται στο εμπορικό σήμα, το όνομα, διεύθυνση και διεύθυνση.

Με το πάτημα του “τοποθεσία στο κέντρο της προεπισκόπησης” μπορεί να δει πώς το παράθυρο θα εμφανίζεται.

2. Ενεργοποίηση δικαιωμάτων στο API

Το επόμενο βήμα είναι να παρέχει στοιχεία στο διαδίκτυο, όπου ελπίζουμε να εμφανιστεί το παράθυρο. Αυτό γίνεται για να επιτρέψει τον αριθμό API μας για το διαδίκτυο … και ως εκ τούτου είναι υπεύθυνος για τυχόν παραβιάσεις θα μπορούσαμε να κάνουμε από την άποψη της Google.

clip image0021 How to place a map in a web

Κανονικά, για να αποκτήσει ένα API, σας εισέλθουν αυτό το site, Και ένα αίτημα για ένα συγκεκριμένο url, τότε θα σας ζητηθεί να εισάγετε το Gmail λογαριασμό σας και σας δίνεται ένας αριθμός και ένα παράδειγμα κώδικα. Εάν έχετε ήδη ανοίξει το Gmail συνόδου, οι συνεργάτες του συστήματος το λογαριασμό.

3. Δημιουργήστε τον κώδικα

clip image0031 How to place a map in a web

Πατώντας το “δημιουργία κώδικα” κουμπί δημιουργείται το απαραίτητο html για να εισαγάγετε μόνο το blog. Γι ‘αυτό θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή επικόλληση κώδικα αυτό και είναι έτοιμο, εάν επικολλήσετε σε ένα διαφορετικό web, με την οποία η API έχει εγκριθεί, θα δείτε ένα μήνυμα δυσφήμιση.

Και είναι έτοιμη, θα πρέπει να εξετάσουμε καλά. Πηγαίνετε στο μάγος

Ως API βασίζεται σε AJAX, κάτι από την έδρα σενάριο δεν λειτουργεί πολύ καλά σε ορισμένα διαχειριστές περιεχομένου, όπως WordPress MU όπου υπάρχει λειτουργία ελέγχου, αλλά σε γενικές γραμμές θα πρέπει να τρέξει μια χαρά.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.