Home > Konferens: Slå på papper i ett dynamiskt verktyg

Konferens: Slå på papper i ett dynamiskt verktyg

Detta May 11, Bentley Systems kommer att presentera en virtuell presskonferens där de planerar att visa sina innovationer i syfte att omvandla den traditionella pappersark i ett dynamiskt element.

Inbjudan skickades av Cristine idag, jag antar att de kommer att rapportera mer om detta i resten av månaden via webben eller andra utrymmen. För nu tar jag skopan som inspiration motiv.

Vad:

Hittills har vi fått lära oss att datorn och dess digitala resultat skulle konvertera, det analoga materialet kallas pappersark, i en out-of-date sak. Däremot har praxis lärt oss att avsätta element som: tryckta uppbackning, underskrift, stämpel och varumärket av utspillt kaffe, kan inte ersättasabrupt (Spanska Idiom: “de un solo golpe”), Om vi ​​inte är beredda att ta de problem som skulle bli följden av det.

För en tid sedan, har Bentley arbetat hårt för att få en digital signatur, ett historiskt rekord, ledningen och fleranvändarsystem konvergens av dokument. Deras huvudsakliga plattformar, Microstation och Project Wise är fokuserade på detta, kan vi anta att finns det något mer för oss(Spanska Idiom: “algo más se Traen entre manos”).

Vem:

Nyckel Bentley

Hur:

Det blir 30 minuter via Live Meeting. Den 11 maj, kl 9: 00 Östra USA och 15: 00 ce Centre europeisk tid.

För USA och Kanada den tillgängliga numret är (888) 668-1399, för att göra förfrågningar i levande.

För övriga länder finns (706) 758-9640

URL-adressen är här:

https://www.livemeeting.com/cc/Bentley/join?ID=T4SQPB&role=attend&PW=DynamicPlot

Mötes ID: T4SQPB

Entry Kod: DynamicPlo

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.