Home > KD tools, fjäderspännare

KD tools, fjäderspännare

KD Tools startade från 1919, det är en ganska lång tid, nästan 90 år och det var just med uppfinningen av en ventil powerlifter till Ford Model T som har fortsatt med en bred linje populariserade nog som erbjuder lösningar på linjen kallas GearWrench ®.

clip image003169 K D tools, spring compressorDetta märke är väl känt inom maskinteknik som instrument för manuell användning på olika nivåer av specialisering som är därför många biltekniker ofta föredrar dem, Det är underförstått att vara populär är ett resultat av att underlätta arbetet, effektivare som uppnås med många år av evolution i utvecklingen av användningen av sådana mål … Jag såg i sin reklam, då jag hört med min lastbils mekaniker just nu att jag kommer till 100.000 kilometer revideringen och har ratificerat mig är en helt accepterat varumärke genom dess varaktighet och garanti.

För det fall kompressorn KD 2078, kallad universell ventil kompressor är användbart för nästan alla bilar. Denna konstruktion bibehåller konstant längd medan fjädern komprimeras, och det är därför det är allmänt används för att komprimera ventilen parallellt sätt för att få ut den utan att ta bort topplocket.

Därför när vi letar efter en fjäder kompressor gillar detta eller som dess översättning till engelskaFjäderspännare, Det finns tusentals alternativ på nätet. Så vid den här tiden jag presenterar SJ rabatt verktyg, där det kan finnas ett stort sortiment av produkter för olika grenar av den elektromekaniska ingenjörskonst.

clip image004119 K D tools, spring compressor

Det bästa med denna webbplats är att ha en hel del produkter från olika tillverkare, däribland Hanson, Helicoil, Berg, OTC, Sk Handverktyg, Robinar och naturligtvis KD Tools.

En gång gjorde en sökning, visar denna webbplats mycket praktisk, med kundvagn ingår, marknadspriser, rabatter och gratis frakt under vissa förutsättningar.

Varje produkt har en tillverkarens kod, beskrivning, produkter och framför allt en användares betyg, så om du letar efter en Fjäderspännare, Rekommenderar jag det.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.