Home > KD gereedschappen, veercompressor

KD gereedschappen, veercompressor

KD Gereedschap begon vanaf 1919, dat is al geruime tijd, bijna 90 jaar en het was juist met de uitvinding van een klep powerlifter voor de Ford Model T, dat is voortgezet met een brede lijn genoeg gepopulariseerd dat oplossingen levert op de lijn die bekend staat als gearwrench ®.

clip image003169 K D tools, spring compressorDit merk is goed bekend in de machinebouw als instrumenten van handmatig gebruik op verschillende niveaus van specialisatie dat is waarom veel auto-technici liever dat ze vaak; Het is duidelijk dat populair zijn is een gevolg van het maken gemakkelijker het werk, efficiënter dat wordt bereikt met vele jaren van evolutie in de trend van het gebruik van dergelijke doelen … Ik zag in haar reclame, dan is overleg ik met de monteur mijn truck maar nu dat ik kom om de 100.000 kilometer herziening en heeft bekrachtigd mij is een heel geaccepteerde merk door zijn duur en garantie.

Voor het geval de compressor KD 2078, zogenaamde universele klep compressor is nuttig voor bijna elke auto. Dit technisch ontwerp zorgt voor een constante lengte, terwijl de lente wordt samengedrukt, en dat is waarom het wordt veel gebruikt voor het comprimeren van de klep parallel manier om het te krijgen zonder het verwijderen van de cilinderkop.

Daarom bij het zoeken naar de compressor een veer vindt dit of als de vertaling ervan in het Engels Voorjaar Compressor, Er zijn duizenden mogelijkheden online. Dus op dit moment presenteer ik SJ Discount Extra, waar het kan worden gevonden een groot assortiment van producten voor de verschillende takken van de electro-mechanische engineering.

clip image004119 K D tools, spring compressor

De beste van deze site is met veel producten van verschillende fabrikanten, waaronder Hanson, Helicoil, Berg, OTC, Sk handgereedschap, Robinar en natuurlijk KD Extra.

Maakte ooit een zoekopdracht, deze website geeft zeer praktisch, met het winkelwagentje inbegrepen, markt prijzen, kortingen en gratis verzending onder bepaalde voorwaarden.

Elk product heeft een fabrikant code, omschrijving, aanverwante producten en bovenal waardering van een gebruiker, dus als je op zoek bent naar een Voorjaar Compressor, Beveel ik het.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.