Home > Kartan av mobiltelefoni

Kartan av mobiltelefoni

Nu när Amazon Kindle har varit tillgängligt för mer än 100 länder via de mobila näten EDGE / GPRS eller 3G, blir det intressant att veta täckningen dessa har i världen.

För att göra detta, hänvisar Amazon till denna karta, Vilket jag nästan svära på att serveras medÖppna Layers.

clip image001177 The map of the mobile telephony

Där har ni Europa, en avundsvärd, privilegium medan i Fjärran Östern sticker ut Indien för täckning, Japan, Sydkorea och Thailand för 3G, där ovilliga att Obama verkar det finnas något eller dess anslutning inte har denna typ av öppning.

Kartan nedan är från USA med 3G-täckning i många urbana metropol städer.

clip image002119 The map of the mobile telephony

Fallet med den karibiska zonen är nyfiken, Costa Rica med sin state telefoni speglar vad många kommentarer, avancerade i många saker, men för mobiltelefoni finns det en katastrof (som i Kuba?). Puerto Rico är ett undantag.

clip image00385 The map of the mobile telephony

clip image00463 The map of the mobile telephonyOch i Sydamerika kan man se hur den södra Brasilien, Uruguay och nordöstra Argentina har den högsta koncentrationen.

Om detta skulle mäta anslutning utveckling eller tillgång, skulle det vara tveksamt vad vi ser med Paraguay, Peru och Colombia.

Men hur som helst, vi får se om det Kindle blir populär bland latinamerikaner, nu när det finns en billigare version som kan läsa PDF och bloggar via RSS utan att behöva betala för att tillträde. Det återstår att se om anläggningarna bryter barriärer såsom begränsat innehåll tillgängligt på spanska, kvaliteten på läsaren högt i en konstig accent och lite vanligt att läsa.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.