Home > Kämpa tillsammans lansera mest kompletta och korrekta National Record-Sharing service för Underground

Kämpa tillsammans lansera mest kompletta och korrekta National Record-Sharing service för Underground

inteligent trench

Partnerna bakom Intelligent Trench (en innovativ underjordisk kartläggning lösning) går samman med PelicanCorp (leverantör av beforeUdig tjänsten) för att lansera den mest fullständiga och exakta nationellt register-sharing tjänst för underjordiska tillgångar i Storbritannien. Detta utan kostnad tjänsten kan myndigheter, lagstadgade begravningsentreprenörer och entreprenörer att använda Intelligent Trench portalen för att komma åt information utility planen direkt från portalens databas, samt att initiera begäran utility plan för ytterligare planlösning information via beforeUdig tjänsten – allt i en one-stop drift. Tjänsten ger tillgångsdata snabbt och effektivt, vilket sparar tid och pengar för alla intressenter, bidrar till att förbättra den på plats säkerhet, och skyddar underjordiska gångar från skador.

Steve Voller, branschlösningar chef för Bentley Systems, som representerar Intelligent Trench, och Marcus Edwards, vd för PelicanCorp (UK), utfärdat följande gemensamma uttalande,

“Denna innovativa nya tjänsten har utvecklats som svar på branschens behov av en lösning som kombinerar direkt tillgång till underjordiska tillgångar data via Intelligent Trench portal och en automatiserad plan för begäran om service. Webbportalen är byggd på Exor-teknik, som är en del av Bentleys AssetWise plattform för kapitalförvaltning livscykelhantering. Med denna nya kombinerade tjänsten, de som frågat om dessa typer av tillgångar behöver inte längre spendera värdefull tid på att ringa eller maila tillgångspriser ägare. Som ett resultat, de minskar sina kostnader och dra nytta av snabb leverans av lokaliseringsposterna de behöver. “

Intelligent Trench kombinerar avancerad Radio Frequency Identification (RFID) tillgång märkning från 3M, fält-baserade GPS datainsamling programvara från Trac-ID, en webbportal och Exor geografiska data tillgångsmassa från Bentley Systems, och bästa praxis inom branschen, såsom icke-invasiva undersökningar, från Infotec. Tillsammans utgör dessa tekniker möjliggör varje utgrävning för att vara exakt och kostnadseffektivt registreras, fotograferas och avbildas på en webbportal. Tillgång till lagrade uppgifter tillhandahålls kostnadsfritt för registrerade användare.

PelicanCorp s beforeUdig tjänsten kan planera begäran får göras från alla relevanta tillgångar ägare. Det låter entreprenörerna begära planer från allmännyttiga företag i en mycket enkel steg-för-steg-process. När ansökan har lämnats in till beforeUdig är varje verktyg underrättas om avsikten att gräva.

För ytterligare information besök www.intelligenttrench.com eller www.beforeudig.co.uk.

Om Bentley Systems, Incorporated

Bentley är världsledande dedikerade till att erbjuda arkitekter, ingenjörer, geospatiala yrkesverksamma, konstruktörer och ägare-operatörer med heltäckande lösningar för att upprätthålla infrastrukturen. Bentley uppdrag är att ge sina användare att utnyttja Information Modeling genom integrerade projekt för högpresterande intelligent infrastruktur. Dess lösningar omfattar MicroStation plattform för infrastruktur och modellering, den ProjectWise plattform för infrastrukturprojekt gruppsamarbete och arbetsdelning, och AssetWise plattform för verksamheten infrastrukturell tillgång – stödja alla en bred portfölj av interoperabla tillämpningar och kompletteras med globala professionella tjänster. Grundades 1984, har Bentley vuxit till nästan 3000 kollegor i mer än 45 länder och 500 miljoner dollar årsomsättning. Sedan 2001 har företaget investerat mer än 1 miljard dollar i forskning, utveckling och förvärv. För ytterligare information om Bentley, besök www.bentley.com. För ytterligare information om Bentleys AssetWise, besök www.bentley.com / assetwise.

Om Infotec

Infotec medgav underjordiska kartläggning specialister och konsulter, erbjuder ett brett utbud av tjänster som utnyttjar den senaste tillgängliga tekniken och erfarenheterna under de senaste tjugofem åren. Företaget arbetar på uppdrag av de stora allmännyttiga företag, myndigheter, och några av Storbritanniens största utvecklare och professionella organisationer, specialiserat företaget i exakt läge och kartläggning av rör, kablar, ledningar, avlopp, och avlopp, samt identifiering av defekter, hål samt begravda strukturer. För ytterligare information, besök www.infotec1.net.

Om PelicanCorp

PelicanCorp är en nisch leverantör av mjukvara och tjänster till verktyg, ägare tillgångar, och till den innan du gräver industrin speciellt för “Skydd av viktig infrastruktur.” Dess team har över 90 års erfarenhet av att arbeta med verktyg, innan du gräver tjänster, och lokala myndigheter för att hjälpa ge effektiva mjukvarulösningar för att öka medvetenheten, förbättra informationsutbytet, och att omforma processer för att leverera dag-till-dag fördelar för branschen som helhet.

PelicanCorp är en branschledande leverantör av programvara för ägare av underjordiska gångar och innan du gräver tjänster. Alla dess programvaror och tjänster är inriktade på “skydd av viktig infrastruktur.” Dess lösningar är arbetsflöden och processer baserade verktyg levererar utredning och kapitalförvaltning kapacitet skydd. För ytterligare information, besök www.pelicancorp.com.

Om 3M

3M ™ är ett diversifierat teknikföretag, med en årlig omsättning på $ 23 miljarder och sysselsätter 75.000 personer. Känd för innovation av praktiska, geniala lösningar, 3M tillverkar och säljer 55.000 produkter runt om i världen.

3M Electronic Marker System använder RFID-teknik för att exakt markera och lokalisera underjordiska verktyg och utgrävningar. Varje Intelligent Trench datapunkt kommer att länkas till en 3M markör, installeras på varje plats. För ytterligare information, besök www.3M.com.

Om Trac-ID

Trac-ID är specialist Solutions Rådgivning och System Integrator. Med omfattande kunskap om auto identifiering och mobil teknik programvara, utvecklar Trac-ID och levererar innovativa, högeffektiva tekniska lösningar. Det är Trac-ID tro att det bästa sättet att uppnå detta är att arbeta nära sina kunder och leverera lösningar som är specifika för deras behov, snarare än att erbjuda “one-size-fits-all” produkter. För ytterligare information om Trac-ID, besök www.trac-id.co.uk

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.