Home > Între cancer și Google Earth folosi pentru cadastru

Între cancer și Google Earth folosi pentru cadastru

La un moment umor bun, cu un prieten olandez, această zi, am salva unele similitudini între procesul care conduce de cancer în psihologie clinică și Google romantism Pământ cu scopuri greșite:

Etapa 1: Fright.

google earth precission
Un tehnician merge la câmp, ca răspuns la o solicitare de măsurare a unui proprietar care vrea să vândă, el verifică dacă există clădiri noi, care nu se văd harta cadastrală în. Apoi vine la birou și vede că cei 40 de ani în urmă ortofoto arată doar podgoriile de la periferie, cu un teren mare în condiții rustice.

El cheamă tehnicianul care a fost acolo 23 ani, imbatranire cu un stereoscop atârnat la gât și o Leroy uzată care face doar fonturi de litere, după o luptă pe suprapunerea un strat pe de altă parte, cu siguranță, să identifice nu doar în harta ceea ce este în imaginea.

Astfel încât acestea decid să recurgă la ultimul an de noutate; Google Earth a ajuns la 2004 și prezintă un ortofoto colorat, care arată clădirile recente.

Apoi, începe panica.

Coordonatele complot nu se potrivesc cu cele de harta, ele sunt compensate mai mult de 20 de metri.

cadastre

-Fii atent,. Cuaternar spune să-l. -Antici străini au acele coordonate, și numai ei le pot schimba.

Conștiente de faptul că Google nu poate fi atât de greșit, mutați întreaga strat cadastral pentru a se potrivi cu imaginea. Apoi sună superiorul său și impresionează-l arată modelul digital al terenului, care se potrivește cu stratul de cadastru, care a fost exportat în Google Earth.

Încântat cu noutate, cap de rând comisiei solicită să elibereze planurile de fiecare proprietate, în scopul de a vinde pentru toti cetatenii la un preț mai bun “parcele certificări care coincid cu Google Earth” … și acum în WGS84! … SEO optimizat!

Etapa 2: Negarea

Doi ani de la Google apare cu o imagine care spune 2006, tehnicianul presupune că imaginea este mult mai recent, el își dă seama că locația clădirii este de aproape 6 metri mutat în sud direcția est de unde poligon mutat, acum trase în verde.

Se pare surprinzător pentru el că acum coordonează hărțile tipărite “nu sunt bune nici cu harti originale, nici cu noua imagine Google. În acest moment hărți desenate manual sunt abandonate într-o baie care a devenit fabrică de vin din ziua cuaternar a fost concediat.

Teama lui devine o negare, pentru că el nu poate accepta că Google este greșit, nu de data asta. Așa că lasă proprietatea și întregul oraș în care a fost mutat, în speranța că problema se va rezolva de la sine.

Chiar știind acest lucru, el decide să emită noi certificate bazate pe noile coordonate, cu un offset rotunjită la 6 metri.

catastro google earthStatul 3: Acceptarea

Trei ani mai târziu, Google apare cu o nouă imagine a anului 2009, și după cum puteți vedea, detaliu este mult mai clară.

El a menționat că această clădire nu are forma, în felul în care a interpretat.

Aceasta coincide cu ultimul an de locație, astfel încât el ajunge să accepte că terenurile sale sunt deplasate de 6 metri … așa că decide să elibereze alte certificate de deplasare, deși acest moment, fără rotunjire.

El este surprins de faptul că imaginea are noua clădire construită în teren, astfel încât se ajunge la concluzia că nu poate exista informații mai precise, așa că mișcă tot cartografiere său 6.47 de metri la un unghi de – 27 de grade.

Vechi cuaternar merge la biroul de vânzări și procesul de achiziție și rămâne speriat văzând că coordonatele sunt ciudate. Încercați să facă sugestii sau găsi sursa, dar apoi se predă atunci când l-au arătat formele tematice în funcție de tipul constructiv.

Etapa 4: Death

El decide să aștepte încă un an, până în 2010, și merge la câmp pentru a face valoarea de evaluat proprietatea din noua clădire, care este în imagine. Și, în același timp, pentru a marca noul echipament al cărui minunat de publicitate nu este plătită mai vorbim … 19 de centimetri de precizie, fără post-procesare.

Așezați GPS și a vedea că coordonata este compensat, face un alt test pentru 15 la 25 de minute și coordonate confirmă că este … destul de mutat. Lasă GPS-ul care o lectură mai mare în timp ce salut în fața proprietății noul proprietar, acesta îl invită la o cafea în hol, cu vedere la GPS, care este, practic, de gătit în soarele amiezii, timp de aproape 40 de minute.

Vecin ia răspuns că a cumpărat proprietatea în urmă cu trei ani, și a plecat deja să-l inscrie la Cartea Funciara, care necesită acum planuri cu coordonate precise. UTM WGS84 … SEO optimizat!

Cu unele frica si dorinta de a urina, el solicită actul de proprietate și îl scoate din îndoieli:

cadastre precission

 

El a mers să se înregistreze plan cu certificare taxa pe proprietate, care a furnizat Comisiei rînd, în 2007, și le-a spus că apreciază că au făcut un upgrade, deoarece acum este cert că cererea de cei doi vecini “vor avea nici o justificare pentru că el are o Avionul recent în timp ce a lor are mai mult de 30 de ani.

Ia măsurile unul pe altul, de peste si peste din nou. Ia dispozitiv mai precis, și în cele din urmă se termină până convins de realitatea:

– Măsuri de proprietate Google sunt deplasate 23.87 de metri!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.