Home > Instrumente Geographics adaptat Bentley harta în

Instrumente Geographics adaptat Bentley harta în

Deja câteva zile în urmă am vorbit de BentleyMap, am considerat recent migrare a datelor și capacitatea de a automatiza procesul, în acest caz, vom arăta un exemplu de personalizare de instrumente Geographics am avut și că a fost nevoie de când am început să opera xfm.

Înainte de stânga Bentley Map, în cadrul conferinței 2004 a fost prezentat sistemul de xfm ca o alternativă la care acestea au fost de gând, dar nu suna atât de atractiv, deoarece administratorul Geospatial părea la fel de dificil cum este acum. După ce a văzut caracteristicile sale am avut timp să se așeze și să se gândească cât de probabil era de a integra xfm fără a lăsa Geographics și de acest lucru a fost nascut un proiect interesant de care voi vorbi mai târziu. În acest caz, vreau să se concentreze pe primul lucru pe care am făcut-o atunci când Geographics instrumente de nostalgie nu am fi văzut oriunde în Bentley Map, am făcut-o cu un programator recent a absolvit de la Universitatea Catolică și cu cunoștințe bune de pe net..

Indispensabile instrumente Geographics.

Problema cu Bentley Map este că a lăsat niște Geographics funcții de bază, utilizatorul nu poate găsi cum să rezolve (nu într-un mod tradițional). Dacă observați, acestea sunt de bază și aceasta este o mare Bentley Hartă slăbiciune, care nu dispune de convenții prea simple, dar și alte instrumente mai robuste le-au și dacă au acolo sunt bine ascunse chiar și pentru utilizatorii de predecesorul său. Să vedem ce au fost aceste funcționalități:

Acest videoclip poate fi descărcat de pe egeomates, imaginile de mai jos sunt luate din această. Dezvoltarea a fost pe. Net, proiectul a fost pe Geographics 8.5 și baza de date a fost clip image00115 Geographics tools adapted in Bentley mapOracle 9.

Managementul Caracteristici

clip image0029 Geographics tools adapted in Bentley mapAceastă bară de instrumente simplă permite conversia obiectelor grafice DGN în elementele asociate cu proiectul prin masa caracteristică, este practic, dar Bentley Map nu a adus nimic despre acest lucru, asa ca am reconstruit:

Selecția caracteristică prin alegerea categoria, tipul și caracteristică, cu acest lucru este rezolvat ceea ce am făcut cu utilitati / manager de facilitate.

De asemenea, butonul de jos permite selectarea facilitate bazat pe un obiect care deja are și alte alocarea caracteristica activ la unul sau mai multe elemente.

Apoi, pe fila parte au fost plasate alte instrumente pentru a vedea informațiile caracteristică și scoateți-l, care este de cel pe care îl știam ca Atach și detașare.

Rezolvarea problemei, cu excepția pentru schimbarea de prioritate (nu a folosit niciodată), la 5 comenzi pentru a gestiona caracteristici au fost rezolvate.

clip image0036 Geographics tools adapted in Bentley mapActualizati-va datele

Întotdeauna în panoul din dreapta, a fost plasat un buton pentru a capta informații geometria, selectarea obiect ridică un panou care vă permite să alegeți ceea ce vrei să actualizeze: zona, perimetrul, lungimea sau gama de coordonate. Acest lucru a fost realizat în Geographics cu baza de date / coordonate zona-perimetru-update

Și apoi a fost făcut un ultimul buton pentru transferul de date între un obiect și un alt, acest lucru este cerut în cazul în care datele sunt înlocuite.

Afișare Caracteristici ”

În vizualizare, sau ceea ce Geographics numit display manager, a fost dezvoltat în aceeași aplicație o funcționalitate de a face acest lucru, aproape ca se face de către Geographics. Aici puteți vezi video.

clip image0045 Geographics tools adapted in Bentley map

Dacă observați, aceasta este lista de categorii, cu atribute și butoanele sale pentru a opri, porni, selectați sau deselectați totul. Ea are, de asemenea, o opțiune suplimentară pentru a alege punctul de vedere.

Pentru a cunoștințele mele, acesta a fost unul dintre primii pași de implementare realizate pe xfm, în 2005, mai puțin de un an de la Bentley a prezentat acest lucru pe 2004 de conferinte din Orlando. Acum că Bentley este de a face promovarea noului său instrument încearcă utilizatorilor pentru a opri utilizarea Geographics.

Încheierea acum? În timp ce Bentley Hartă permite dezvoltarea pe. Net și face aproape orice personalizare, nu este adecvat ceea ce Bentley face atunci când uitând ce utilizatorii lor sunt obișnuiți să facă. În cazul nostru, ne-am egeomated dezvoltatorii de la acest nivel, dar nu este ca “din cutie”, software-ul ar trebui să promoveze, dacă se doresc a fi utilizate de către mulțime.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.