Home > În cazul în care se Bentley merge cu domeniul civil

În cazul în care se Bentley merge cu domeniul civil

NOTE Traducere: Vă rugăm să citiți câteva comentarii de la sfârșitul acestui post.

Deci, acest subiect este prea pretentioasa, eu doar doresc să aibă o reflecție asupra a ceea ce pot intelege. Am vrut să încerc să vorbesc despre Geopak, dar acum primesc doar PowerCivil, mi economisește mult, am doar pentru a testa dacă tot ceea ce se spune este atât de adevărat.

Bentley înainte de …

Într-adevăr, există meritul Bentley în domeniul ingineriei. Istorie Intergraph este lung în acest sens, că începând cu anii ’70 existau soluții de inginerie pentru rame principale, Înainte de existență Microstation cu acest nume și înainte de existența Civil3D sau al lui Bentley și de AutoDesk.

Toate aceste produse de inginerie încetul cu încetul au fost consolidate într-un mixt rezumate astfel:

 • Incursiuni. Acest sfârșit prin a avea 6 arome:
  -Incursiuni Suite site-ului
  -Incursiuni site-ului
  -Incursiuni
  -Incursiuni Storm si sanitare
  -Incursiuni Sondaj
  Incursiuni-putere.
 • Geopak. Acest lucru a adus aceste versiuni:
  -Geopak Civil Engineering Suite
  -Geopak site-ului
  -Geopak Sondaj
  -Power Geopak
 • MX. Aceasta este o versiune interesantă care a avut totul, si ca a fost mai mult pentru mediul de limba engleză, prin urmare, a fost implementat de către Anglia și India, în principal. Ea a avut întotdeauna orientarea spre proiectarea drumurilor, care rulează pe platforma AutoCAD. Nu este pentru versiunile de AutoCAD 2008 – Nu știu dacă acest lucru romantism va continua – acum există pentru MicroStation și versiunile recente arata in fiecare zi, mai mult de incursiuni. Acest lucru ne conduce să înțelegem mai bine mesaj de engleză prietenilor ” compararea MX cu Civil 3D.

Dacă vrem să vedem cum Bentley este poziționat în zona de inginerie, trebuie să vedem această Statele Unite hartă. Este de la departamentele de transport: 26 de state folosesc în prezent incursiuni (52%), 18 Geopack (36%) și 2 MX (4%).

clip image001222 Where is Bentley going with the Civil area

În cazul corpului de inginerie al forțelor armate este oarecum similară, 23 de state utilizează Intruziuni, și 4 utilizări MX.

Cum Bentley a ajuns în această poziție, este un credit de Intergraph, care a fost proprietarul de incursiuni pana in decembrie 2000, Bentley a cumpărat-o totalitate și, desigur, au, de asemenea, portofoliului.

În vremuri de Intergraph, chiar incursiuni a lucrat pe IntelliCAD, altă zi am gasit o versiune care rulează ca un farmec (*) Un Las milioane de Maravillas) pe Microstation 95, curios faptul că omul spune ca nu se misca de acolo, deoarece el este foarte fericit. Bun pentru Bentley, pentru că eu nu cred că se poate găsi alt utilizator încăpățânat folosind AutoCAD R12.

În ceea ce privește America Latină, cu excepția Braziliei, care este un alt rest, ea stă cu incursiuni:

 • Walsh Perú (Lima)
 • Universitatea Catolică din Lima
 • Grana y Montero
 • Companiile publice în Medellín
 • Bogotá apeduct
 • Canalul Panama
 • Tecnoconsult (Venezuela)
 • Inelectra (Venezuela)
 • Apele de Illimani (Bolivia)
 • ICA (México)

Bentley in ultima vreme …

Pe partea Autodesk, am văzut evoluții interesante, deși nu cu aceeași continuitate, de partenerii încă în viață sau companii achiziționate de către Autodesk. Cum este cazul liniei Eagle Point, SoftDesk, CivilCAD, Land Desktop, pentru a numi doar câteva. Cea mai recentă și ceea ce cred că se întâmplă să rămână este AutoDesk Civil3D care includ ceea ce a făcut AutoCAD Map.

Ce se întâmplă este că Autodesk are o poziționare globală în diferitele sale platforme, potrivit unui document produs de AutoDesk, 6 milioane de utilizatori din întreaga lume ceva utilizare care ruleaza pe platforma AutoCAD și de la acestea, 30.000 sunt utilizatori Civil3D. Acesta din urmă de date pare enorm, probabil, pentru acest motiv, băieții Bentley nu au nici o altă bucura decât atunci când acestea sunt menționat cum grangur (Fraza literal irigat în Facebook).

clip image002156 Where is Bentley going with the Civil area

Chiar dacă, putem spune ca Bentley a fost mulțumit cu poziția sa în domeniul de inginerie, și plante cu soooo clienții mari. Noile achiziții și evoluții sunt destinate consolidării dezvoltării lor față de i-model, XM (nu MX), Din care m-au impresionat și acum îmi amintesc: Staad pentru structuri, metode Hæstad de apă și gINT de Geotehnică.

În timp ce AutoDesk devine mai în domeniul animației, este posibil ca Bentley intenționează să consolideze pe teritoriul său ca actualizarea tehnologia.

În cazul în care nu Bentley merge …

Deja ai văzut-o, chiar și într-o zi a fost dificil de înțeles arome de invazie “, care au logica, dar indiferent de motiv întotdeauna o versiune încadrează scurt în funcționalitate, care este doar în cealaltă. Prin urmare, Bentley va la ceea ce se numește PowerCivil, inclusiv:

 • PowerCivil pentru Statele Unite ale Americii
 • PowerCivil pentru Spania
 • PowerCivil pentru Latinoamérica.

clip image003117 Where is Bentley going with the Civil area

În opinia mea, este o idee mare, mai ales pentru că în instrumentele anterioare, deși a existat întotdeauna versiunea PowerInRoads și PowerGeopak, restul au fost de licențe necesită o licență de Microstation lui.

Și ce despre viitorul incursiuni?

Incursiuni va continua să fie mama puilor pentru utilizatorii vechi din acest domeniu, de asemenea, pentru cei cu o licență Microstation si ocupa doar în achiziționarea de incursiuni, cu dezavantajele diferitelor arome (furtuna si sanitare, Studiu). Cu acest dezavantaj este:

Incursiuni a avut platforme bune, modul, care nici Vulcan. Platformele sunt folosite de către toată lumea, arhitectură, inginerie și minerit. Nici nu a avut de drenaj (acum incluse în incursiuni Storm & versiune sanitare) și topografia (incursiuni sondaj).

clip image00484 Where is Bentley going with the Civil area

Apoi, ceea ce este PowerCivil

PowerCivil are aproape tot ceea ce se ocupa cu un utilizator de inginerie. Versiunile America Latină, Spania și sunt aceleași, cu diferențele dintre normele care aduc atât, unul pentru Statele Unite ale Americii este Un alt lucru complet diferit (**). Deci, dacă aveți nevoie să-l definiți:

PowerCivil: Este incursiuni cu platforme, drenaj, topografie, MicroStation și în spaniolă.

cu prețul Microstation lui.

clip image00550 Where is Bentley going with the Civil area

clip image00637 Where is Bentley going with the Civil area

Vom vedea cum merge revizuirea funcționalitatea.

NOTE Traducere:

(*) ceva nu merge ca un farmecÎn spaniolă expresie similară a totul merge perfect este “VA de milioane Maravillas”.

(**) Un alt lucru complet diferitÎn acest caz, autorul preferă să utilizeze un limbaj colocvial “Otra Onda para los gringo “. În America Latină, vom folosi cuvântul “Gringo “ pentru a desemna o persoană străină în special din Statele Unite ale Americii.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.