Home > În cazul în care pentru a cumpara un GPS

În cazul în care pentru a cumpara un GPS

Sunt adesea întrebat de a recomanda un magazin pentru achiziționarea de echipamente GPS. Primul răspuns este: găsi un distribuitor local, în propria țară, dacă faci o achiziție specială și ia sfat.

Dar dacă sunteți sigur pe ceea ce doriti sa cumparati si singurul lucru pe care îl căutați este prețul cel mai scăzut, atunci poate ca furnizor local nu va fi cel mai economic. În funcție de faptul dacă există suficientă concurență el ar putea monopoliza preț.

Opțiunea de cumpărături online nu este o idee rea, astăzi există multe facilități pentru a cumpăra direct cu un retailer vânzător în Statele Unite, cu preț bun și garanție.

clip image00188 Where to buy a GPS

Un exemplu este Tiger GPS, Care oferă facilități cum ar fi:

  • 30 de zile de garanție. În afară de garanția producătorului, Tiger GPS oferă garanție de bani înapoi în termen de 30 de zile.
  • Garanție de preț scăzut. Ei se asigura că, dacă veți găsi un preț mai mic, indiferent de unde, se pot îmbunătăți oferta lor.
  • Varietate de marci si modele. Puteți găsi diverse echipamente cum ar fi: Garmin, Magellan, TomTom, Delorme, Lowrance, etc asemenea, puteți găsi echipamente reconstruite, chiar dacă este așa, acesta este indicat starea.
  • Transport oriunde in lume. Prin UPS o FedEex, dacă sunt cumpărate înainte de 15, timp de Est Statele Unite, ordinea lasă în aceeași zi.
  • Forme de plată. Suporta plata prin card de credit, inclusiv PayPal

Deci, daca vrei sa cumperi un GPS, și știți care ar fi, o alternativa interesanta este de a cita cu Tiger GPS.

clip image002 thumb Where to buy a GPSDu-te la Tiger GPS

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.