Home > Imagini istorice, cele mai bune de Google Earth 5.0

Imagini istorice, cele mai bune de Google Earth 5.0

Așa cum am spus săptămâna trecută, astăzi ar fi lansat 5.0 noua versiune Google Earth și, deși vom analiza și specula ( fum ), Ceea ce ar aduce, acesta a părăsit ma impresionat funcționalitatea de a vedea arhiva istorică a imaginilor pe care Google a crescut din 2002 până în prezent.

clip image00139 Historical images, the best of Google Earth 5.0Pe bara de sus pare o opțiune pentru a afișa imagini istorice ale zonei de desfășurare, precum și datele la care se actualizare sunt indicate. Doar mare, pentru că înainte de a fi posibilă doar pentru a vedea ultima imagine, lăsând ascuns anterior, cred că acesta va continua la fel și în Hărți Google.

Butonul de pe dreapta, care are o formă instrument, vă permite să setați, de asemenea, o animație continuu pentru o perioadă specificată, și, de asemenea, seta viteza de tranziție a lui.

Să vedem un exemplu în acest sens:

Faptul că eu arăt este o biserică, aceasta este ultima imagine actualizată în noiembrie 2008, cu noua sa acoperis.

clip image00225 Historical images, the best of Google Earth 5.0

Acum văd aceeași biserică, într-o vedere a lui 2002, observăm că clădirea cu acoperiș nou nu este încă construit. Ah, cu o mică diferență de 52 de metri între fiecare lovitură.

clip image00328 Historical images, the best of Google Earth 5.0

În următorul grafic este marcat în aceeași clădire în fotografii diferite de ani “. În general, ultimele patru au aproximativ 9 metri de diferență, doar primul este de peste 50 de metri.

clip image00420 Historical images, the best of Google Earth 5.0

Utilitatea Feature Google Earth este foarte practic in mai multe scopuri, printre care pot fi considerate:

  • Creșterea urbană
  • Planificarea Cadastru și mentenanță
  • Planificarea pentru reevaluare proprietate
  • Despădurirea și degradarea mediului

Vom vedea implementarea aplicațiilor care a fost dezvoltat pe Pământ API-ul Google. Alte trucuri noi pentru versiunea 5.0 vor fi discutate mai târziu, printre care există Ocean și salvarea video. În același timp, aici este un video care arată istoria imaginilor “.

clip image0068 Historical images, the best of Google Earth 5.0

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.