Home > Hur man ställer in en online-butik

Hur man ställer in en online-butik

Ett tag sedan jag talade om Regnow en webbplats som tillhandahåller ett sätt att sälja produkter på nätet för tillverkare, via webbplatser som kan fungera som utställning skyltfönster för produkter nedladdning eller försäljning. Dessutom finns Regnow också tillgänglig för att skapa online-butiker för att underlätta produkter Sök och dess display.

Detta fungerar genom Site Builder. Låt oss se hur det fungerar visar som exempel skapandet av egeomate butik.

Till att börja, måste du vara registrerad i Regnow, och har gjort relationer gång inuti. Detta görs genom att söka tillverkare eller produkter och begär för ARelationship, Om företaget går då vi kan marknadsföra sina produkter.

clip image0012 How to set up an online shop

Men det finns också en viss mängd produkter som inte upptar förhållande; dessa är de som i nätbutiken kommer att visas som sökresultat efter kategori eller sökord.

Ett. Använda Site Builder

Den Site Builder Regnow har är en online-version av denna programvara som låter dig skapa en butik med dynamiskt innehåll. När du markerar det en panel visas med vilken vi kan skapa sidor och ordna dem i en dra och släpp-miljö, det är ganska praktiskt.

clip image0022 How to set up an online shop

Den hjälpen är färdig, men ordningen är i grunden detta:

  • Skapa sajten, konfigurera egenskaper, välj den mallen och ändra logotypen. Detta görs med den övre panelen.

clip image0031 How to set up an online shop

  • Då är sidor skapelse på sidopanelen (Lägg till sida) och var och en av dem visar de specifika produkter eller befintliga sökningar som den mest nedladdade, högst rankade, kategorierna kolumnen osv
  • Även i den vänstra rutan på Home är konfigurerad, huvudet, som anger vilka sidor som ska visas och i vilken ordning, kan du skapa länkar till en specifik webbadress och input Infoga HTML.

Följande diagram visar GIS sidan, med de specifika produkter som vi hoppas kommer att synas framåt utplacerade, till exempel Global Mapper 12 som vi skulle hoppas att ha knappen Hämta, extrahera och bildstorlek.

clip image0041 How to set up an online shop

En hel webbplats kan konfigureras i en timme. Om en sida ser inte så bra, är bara raderas och blir ett nytt, definitivt stödet är mycket bred.

clip image005 How to set up an online shop4. Ladda upp till webbhotell

Detta är den svåraste delen, för det finns inte mycket att läsa i Regnow forum. När webbplatsen är klar, det är hämtat med ovanstående knapp (nedladdning) som zippade ner. Det är en dynamisk sida, det är därför bara innehåller PHP och JavaScript-filer plus nödvändiga bilder, kan du inte visa det om de inte får in en webbplats eller använda ett program inriktat på att skapa webbplatser.

För att ladda upp det noga med att ha en tillgänglig värd, kan det göras via FTP, Dreamweaver eller direkt med Cpanel File Manager.

*** Det fungerar inte med en värd som Blogger ‘

*** Det fungerar inte även med webbplatser som värd på WordPress.com, men det kan med en betald hosting-monterad på WordPress webbplats.

*** Du måste ladda upp mappen innehåll, inte mappen bara.

*** Om du vill ladda upp den som startsida, alla filer och mappar måste upp i pubic_html katalogen, med att butiken kommer att visas skriver www.tudominio.com domän.

Men om vi vill lägga till som en befintlig sida underkatalog, och sedan skapa en mapp i samma katalog (public_html), vilket kan vara nedladdningar, Så när du söker vägen www.tudominio.com / butik, kommer onlinebutik visas.

*** Beroende på vilken mall, måste vi lägga skriptet för Google Analytics eller Woopra att övervaka trafiken. Om mallen har inte en rubrik, måste vi placera koden på varje php sidan.

Om dessutom vi vill förbättra rutten, kan det skapas en omdirigera eller subdomän från webbhotellet administratören, i det här fallet jag använder Cpanel. Kommandot Jag ger är den som skapardownloads.egeomate.com för riktningen https://egeomate.com/downloads

clip image006 How to set up an online shop

Här kan du se eGeomate butiken drift.

clip image007 How to set up an online shop

Som ni kan se, har RegNow tillräckliga produkter för nedladdning i CAD, GIS, Google Earth / Maps och teknik området för att ta fördel av trafik webbplats. De flesta av dem inte kan uteslutas som testversioner, även sökmotoroptimering är mycket robust och som en konsekvens snart besökare kommer genom olika produkter inom Regnow Hela katalogen.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.