Home > Honduras hărți pe GPS

Honduras hărți pe GPS

Le-am găsit în Honduras tehnologia de târg, la a treia editie, la momentul in care arătau o fată drăguță produsele lor.

Adică Navhn, Care inovează într-o problemă care așa cum este cazul cu tehnologii … aici venit patru ani mai târziu, că la Statele Unite. Serviciile sale se bazează pe cel puțin două linii:

clip image0019 Honduras maps on GPS

1. Sisteme de navigație

Ei distribuie diferite browsere, inclusiv Garmin, aplicații de navigare pe PDA sau laptop. Este atât de departe prima companie din Honduras care distribuie o harta pentru GPS, care asigura pentru a obține cele mai multe din marile orașe, cu principalele puncte de interes ale acestora.

De acum ei sunt instalați pe hartă pentru 100 de dolari, dar costul său obișnuit este de 200 $ și, dacă o instituție dorește să fie în interiorul hărții, ele sunt de manipulare o promovare de 20 dolari de plată o singură dată, apoi se așteaptă la opțiunile pop-up fereastră, astfel încât să se pot introduce mai multe date, hyperlink către un site web și imagini.

Deși în aceste țări nu este de uz frecvent, tendința este acolo și este o soluție foarte bună pentru turiștii care călătoresc în Honduras. Până acum are o mulțime de destinații turistice și a serviciilor asociate, cum ar fi hoteluri, restaurante si locuri de divertisment.

2. Harta din Honduras

Pe lângă harta pentru dispozitive mobile, au, de asemenea, un Harta de pe web construit pe Geoserver în cazul în care se promovează în prezent cele 10 minuni naturale ale Honduras. Este posibil ca în cele din urmă duce la o versiune de mobil, care permite implementarea-l de la un telefon mobil.

Ele sunt, de asemenea, construirea unei comunități utilizatorilor de a împărtăși hărți și informații geografice … și nu este rău să fie conștienți de acest site, deoarece are de multe ori promotii interesante.

Ah, am uitat, aici este spectacolul de fata de care sa arate sistemul.

clip image0027 Honduras maps on GPS

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.