Home > Hoe om te weten hoeveel mensen zijn op een mars?

Hoe om te weten hoeveel mensen zijn op een mars?

Hoe om te weten veel mensen zijn op een mars

… We hadden er 50.000 mensen

… Ik heb nog nooit zoveel mensen

… Wij zijn 300.000

Nou, nou, laten we eens een aantal fundamentele lessen aan deze, met behulp van tools van het gezond verstand, dus we hebben plezier tijdens het passeren van de politieke crisis. Dit is een voorbeeld waarbij het centrale plein vol was, heb ik geprobeerd om een ​​beter beeld te vinden, maar ik kon niet, dus ik tonen:

clip image00155 How to know how many people are on a march?

1. Hoe de omgeving te leren kennen

De eenvoudigste manier is om te gebruiken Google Earth met die verdomde meetinstrument die voor deze schatten doeleinden geldig. Het hele plein heeft maatregelen 103 x 60 meter, geeft ons een oppervlakte van 6180 vierkante meter bij benadering.

clip image00232 How to know how many people are on a march?

Dit is de totale oppervlakte van het plein, met inbegrip van ontoegankelijke gebieden zoals groene gebieden dat mensen respect of monumenten. Maar laten we aannemen dat dit compenseert de omliggende gebieden.

2. Hoe je het aantal mensen kennen

Het ideaal is het hebben van een luchtfoto afbeelding waar u de bedekte gebieden kan zien, maar in dit geval, zelfs in de veronderstelling dat het hele plein vol zou zijn, wat niet waar is, het zou worden door de totale gebied tussen de in beslag genomen door een persoon in een concentratie.

We gaan hanteren voor dit geval 0,36 vierkante meter per persoon, twijfelachtig volgens de euforie, de toon van de darmgassen of grootte van banner die ruimte nodig, maar is een voorbeeld voor deze oefening.

Zodat het totale aantal mensen zijn:

6.180 m2 / 0,36 m2 = 17,166 mensen. (Als het hele plein vol zou zijn)

De media gemeld waren er 50.000, bijna 3 keer wat het het plein moet voltooien

Aan de andere kant werd de mars gerealiseerd van de Pedagogische Universiteit, overweegt dit bereik om natuurlijke hulpbronnen, die helemaal vol, met inbegrip van de stoepranden, goten zonder deksels of kraters van de burgemeester is niet gedekt. Ik gebruik dit als referentie te vergelijken, want op dit moment dat het gebeurt en het zou kunnen zijn dat de lengte groter is (of minder) op basis van de ideologische standpunt, dat alleen de helikopter zo ver over mijn huis vliegt kan het bewijzen.

clip image00321 How to know how many people are on a march?

Lengte: 1.000 m Breedte: 9,75 meter (want het is maar een manier), dus we zouden hebben een oppervlakte van 9.750 vierkante meter.

9.750 / 0,36 = 27,083 mensen.

Er waren mensen die gemeld waren ze 300.000 mensen, kan bijna elf keer meer dan passen in dat gebied

3. Hoe om te weten wie liegt

De fout ligt bij politici weer, die meestal dienen de nummers voor hun concentraties die dienen als dwaze referentie en niet gelijkwaardig zijn als we ons herinneren wat het betekent om een ​​vol stadion te hebben. Dus politici ons verwarren (voor de zoveelste keer), en de mensen zullen gaan met de stroom op dat punt van referentie.

Een andere manier om het te berekenen zou zijn om voeten te tellen en te delen door twee, jeje, maar als je niet wilt compliceren met Google Earth, verdeel de totale gezegd door de media tussen de gemiddelden van de leeftijd van uw kinderen en misschien is dat de gegevens is een meer dicht bij de werkelijkheid.

Laten we eens kijken of deze crisis eindigt en laten we werken in vrede.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.