Home > Hoe maak je een kaart te plaatsen in een web

Hoe maak je een kaart te plaatsen in een web

Stel dat we willen in een blog post of op een pagina een Google-venster kaarten met een bepaald gebied en een merk in het centrum met details. Daarnaast zouden we graag om het te zetten met een zoekmachine op de bodem.

De eenvoudigste manier is het openen van de kaart op Google Maps, en kiezen voor de optie ‘koppeling kaart in embedded vorm “waarin zij een aantal parameters kan aanpassen. Dit betekent niet bezetten API en wordt gedaan door de “iframe” manier.

De andere manier is het gebruik van de API door een tovenaar gemaakt voor AJAX, waarmee je de code geven enkele details te creëren:

1. Definieer parameters

clip image0012 How to place a map in a web

In dit geval moet u het venster pixelgrootte definiëren die we willen laten zien is het beter om te houden een die in de Postcode breedte van de maximale blog als zijnde 400px

Dan moet u bepalen of u wilt een stadsbreed aanpak, straat of blok.

U kunt de gegevens naar verwachting in het merk, naam, URL en adres opgeven.

Door op de “preview centrum locatie” het kan worden bekeken hoe het venster getoond zou worden.

2. Rechten op de API inschakelen

De volgende is om gegevens op het web waar we hopen om het venster te tonen bieden. Dit is om onze API nummer zorgen voor het web … en dus verantwoordelijk voor eventuele schendingen we kunnen doen in termen van Google.

clip image0021 How to place a map in a web

Normaal een API verwerven, je voer deze siteEn vraag een voor een bepaalde URL, dan bent u gevraagd om uw Gmail-account in te voeren en je bent een nummer en een code voorbeeld toegewezen. Als je de Gmail-sessie, het systeem associeert de account al hebt geopend.

3. Genereer de code

clip image0031 How to place a map in a web

Door op de “code genereren” knop het is gemaakt van de nodige html om alleen de blog plaatst. Hiervoor moet je de code optie plak het activeren en klaar is, als je plakken in een andere webpagina, waaraan de API is goedgekeurd, ziet u een bericht diskrediet het.

En klaar is, moet het er goed uitzien. Ga naar de tovenaar

Als een API gebaseerd op AJAX, iets van gevestigde script werkt niet erg goed werken in sommige content managers, zoals WordPress MU waar er controle functionaliteit maar in het algemeen prima te draaien.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.