Home > Het installeren van WordPress, vóór 5 minuten

Het installeren van WordPress, vóór 5 minuten

WordPress is een platform waarop zijn veel blogs, meestal degenen gemonteerd die, na te zijn voorzien van gratis aanbieders-achtige Blogger-, willen een betere controle van hun ruimte.

Er wordt gezegd dat het alleen nodig is 5 minuten te worden geïnstalleerd, maar begrijpen het duurt een paar uur de eerste keer. Het gebeurt elke keer als ik het opnieuw doen, ik mis een stap, dus ik voel dat ik moet dit schrijven om mezelf te bellen als dat nodig is, zoals met veel items in deze blog. Nu is het een stuk geëvolueerd de eenvoud van e-overheid, inclusief het zoeken naar bestanden, het installeren van plug-in, templates en actualisering nieuwe versie’s. Hoewel ik liever monitoringgegevens blijven van een FTP’s lokale manager zoals DreamWeaver en schrijven zonder aansluiting met Live Writter.

Laten we eens kijken in dit geval de belangrijkste stappen tot aan de beroemde 5 minuten:

1. Voorlopige Matters: Om WordPress te gebruiken, moet u beschikken over een domeinnaam en hosting kosten, maar om te begrijpen haar werken is het wenselijk eerst het opzetten van een blog op WordPress.com, die gratis is, maar onder subdomein. In dit geval zal ik laten zien geval Geofumadas.com ‘s gemonteerd op Cpanel en beheerd vanuit Dreamweaver.

2. Download WordPress. Zonder veel rendement, u moet het te downloaden uit de WordPress.org pagina, er is altijd een definitieve versie. Dan de map die we laag in. ZIP-formaat moet zijn ongecomprimeerd.

clip image001279 Installing WordPress, before 5 minutes

3. Configureren FTP. Hiervoor zullen we gebruik DreamWeaver, voordat Macromedia, nu Adobe.

Laten we eerst eens zorgen voor een FTP-verbinding naar mijn Cpanel gehouden, waar ik heb betaald de hosting. De gebruikersnaam en het wachtwoord in dit geval zijn fictief, maar ze aan u moeten hebben gegeven door uw hosting provider.

Vanaf Dreamweaver, selecteert Site> Sites beheren. Vervolgens geven we aan dat we een nieuwe site zal creëren.

Vanuit het panel, zijn we geïnteresseerd in de geavanceerde optie Lokale Info categorieclip image002206 Installing WordPress, before 5 minutes

We geven de naam, in dit geval Geofumadas

En de lokale map, die kan worden in dit geval “Mijn documenten / webgeofumadas”

Dan in de categorie beheer op afstand selecteren we:

Type: FTP

Naam van de accommodatie:geofumadas.com

Cpanel Gebruiker: geo-

Password de Cpanel: Fumadas21

Cpanel Wachtwoord: Fumadas21

Indien de test knoop het goed reageert, zijn we op het goede spoor, zo niet, kan het een firewall probleem zijn of hebben we slechte gegevens van gebruikersnaam en wachtwoord.

Eenmaal voltooid, selecteert OKDan gedaan.

4 uploaden WordPress.

Als de verbinding is prima, als we op de verbinding op afstand kunnen we de ruimte die we betalen al zijn ingewanden uit te zien.

Het moet fijn om te downloaden public_html map met Get bestanden knop, dan zien we deze map op onze lokale schijf, en daar geplaatst we alle mappen en bestanden van het gedownloade gecomprimeerde WordPress. (Niet de map), maar de inhoud ervan.

Te uploaden, ga terug naar Dreamweaver, waar uiteraard kunnen we het zien, al deze bestanden selecteren we en ze uploaden met de groene knop zet bestanden.

clip image003157 Installing WordPress, before 5 minutesHet moet geduld hebben, want ze zijn heel wat bestanden, en meer dan een kan enige tijd duren, afhankelijk van het type verbinding dat u hebt.

5. Controleer alles ging omhoog.

Het gebeurt vaak dat er problemen zijn bij het installeren omdat een bestand niet is gekopieerd, zodat het passend is om dat alles ging helemaal controleren.

Hiervoor selecteert u de public_html map, doe rechts klikken van de muis en selecteer de synchroniserenoptie.

Met deze, zal het systeem kijken of er bestanden die niet op, en uiteindelijk vragen om de optie upgrade of lijken de prachtige boodschap dat er niets te synchroniseren. Doe dit niet met een FTP-manager, kan het moeilijk zijn om te weten of alles in orde te zijn, hoewel het duidelijk is dat vanaf Cpanel kan worden gemaakt als gecomprimeerde en decomprimeren daarboven.

De volgende zijn de beroemde … 5 minuten. We zullen zien in een andere post.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.