Home > Het Global Positioning System als een science fair project

Het Global Positioning System als een science fair project

Wetenschap beurs is teruggekeerd voor mijn zoon, en na een aantal gesprekken met de docent over mogelijke projecten eindelijk een gepasseerd waarmee hij sprong een meter van vreugde … ik bijna, zowel omdat het is een onderwerp dat ons fascineert. Ook omdat dit project is origineel, hebben we besloten om niet meer zoeken op het internet wat er allemaal gedaan hebben en de belangrijkste reden waarom de helft zijn
vaak weggegooid of herhaald.

Ondanks dat het een cruciaal jaar, omdat de 13 is gewoon dat stadium wanneer ze beginnen aan gezag, het leven onrecht, tussen kinderen en adolescenten het me heeft geraakt ondervragen om meer tijd te besteden aan zaken die we doen niet per se delen. Een geweldige kerel, met een veelbelovende toekomst in de wereld van marketing en technologie … maar met nog een aantal jaren om zijn zelfvertrouwen te herwinnen in wat er en apart wat waardeloos te richten is.

De foto rechts lijkt als gisteren, toen ik won de familie afwijzing door het toepassen van de ‘nul’ mes. Haha, beweerden dat ze voor het meerdere dagen, die nu niet uit, want dat beeld was geweldig.

Terugkerend naar het thema van het project het doel is om de prestaties van de aanwezige gps systeem. Hiervoor hebben we om het weekend te werken, waardoor de ruimte tussen het geluid veroorzaakt door de dag van de moeder, moeten we bouwen aan een wereld-model, met banen van de draad satelliet constellatie, continenten getrokken, lengte-en breedtegraden. Met dit zal uitleggen hoe geografische coördinaten werkt, hoe de zwaartekracht kan zetten
objecten in een baan en de ontvangst van dit signaal van apparaten met geïntegreerde GPS.

Vervolgens met een iPad laat zien waar de satellieten zijn, dat terwijl niet gezien, is er een applicatie die hun draaien simuleert op de hemel.

En uiteindelijk zal uitleggen hoe dit systeem, samen met de gps-ontvanger die nu brengen mobiele telefoons en ontwikkelde applicaties kunnen geolocatie, waaruit blijkt Google Earthen de locatie waar ze zijn op school. O, dat ik wil zien omdat het speelgoed wordt behandeld door hem als ware hij een Game Boy.

Dus, in tegenstelling tot de stress van het afgelopen weekend met crash van de site, nu heb ik een hoop plezier, ik heb ook een goede voering te kopen om de iPad te beschermen tegen ongeluk, trainen de jongen zodat in plaats van het herhalen als een papegaai op verklaren iets meer dan alleen geografie en hem vooral trainen voor niet genereren afleiding bluffen met zijn vermogen om Iron-man te spelen … zoals alleen hij dat kan!

Vorig jaar met de methaangas kachel nam de eerste plaats in de klas, in de school en college beurs in de hoofdstad. In tegenstelling, is dit keer niet van plan in een groep, en … in een spannend onderwerp.

We zullen zien hoe het gaat …

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.