Home > Hărți interactive

Hărți interactive

Acum ceva timp am vorbit de hărți interactive pentru a învăța geografie, citind în Itacasig Am găsit o interesantă colecție hărți în format Flash disponibil pentru descărcare sau încorporați înHărți de război site-ul web.

Accentul principal este istoric și politic, poate fi foarte util pentru scopuri educaționale. În cazul harta arăt mai jos, se descrie grafic pe o cronologie a diferitelor momente care au marcat o piatră de hotar pentru apariția de ideologii religioase de la nașterea lui Krishna, fondatorul hinduism, iudaism, creștinism, budismul si islamismul … toate în 90 de secunde.

Respectele mele pentru cei care au facut acest lucru, un timp în urmă fata mea a fost a face un proiect pe aceasta și au fost foarte utile pentru prezentarea ei, ar fi surprins foarte mult atunci când prezintă dinamic domeniul de aplicare al misiunilor începutul bisericii, cruciade și străine Misiunile … Știu asta pentru că am avut de suferit folosind marker fluorescent pur și PowerPoint.

clip image002225 Interactive maps

Există, de asemenea, alte hărți, cum ar fi:

  • Harta imperii mondiale
  • Harta evoluția formelor de guvernare
  • Harta de războaie, care include conflictul din Irak

Este de asemenea interesant o imagine aeriană a Palatului lui Saddam Hussein înainte și după ocupație, atunci când faceți clic pe butonul roșu “a schimba opinia” este văzut ca zone verzi, care au devenit locuri de parcare și nu știu ce alte instalații care sunt văzute ca plafon albastru deschis.

clip image004121 Interactive maps

Dar, așa cum sugerează numele său, cel mai bun este pe link-uri și hărți care reflectă informații despre război sau de terorism, În care există diferite animatii, în principal din Orientul Mijlociu.

De asemenea, în link-uri către alte site-uri este mult pentru a vedea, ca harta interactiva amigrației la nivel mondial sau Atacurile din Darfur dovezi prin satelit arată diferite zone înainte și după aceasta.

clip image00579 Interactive maps

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.