Home > gvSIG va fi prezentat la Latinoware 2008

gvSIG va fi prezentat la Latinoware 2008

clip_image001

De la treizeci octombrie – prima noiembrie va concerta LatinoWare evenimentul 2008 la Itaupú Technology Park din Brazilia, unde V din America Latină Conferința pentru Software Liber va avea loc.

Evenimentul este de așteptat pentru mai mult de 2 milioane de persoane, inclusiv studenti, profesionisti si specialisti. Și printre aspectele care au atras atentia este faptul că suprafața SIG este unul dintre subiectele considerate promitatoare pentru acest an.

Este în această linie unde gvSIG va fi prezentat printr-o prezentare prelegere și un atelier de lucru care are drept scop sensibilizarea și formarea personalului implicat în gestionarea terenurilor cu instrumente gratuite. În măsura în care se cunoaște, gvSIG este un instrument în continuă expansiune în Brazilia, fiind utilizat de diferitele administrații și universități.

Se așteaptă participarea a cel puțin Victoria Agazzi, coordonatorul actual al proiectului gvSIG și André Sperb, membru al OSGEO.

Latinoware va servi ca prim punct de întâlnire de organizații și persoane interesate în capitolul brazilian de OSGEO, sărbătorind o primă întâlnire, care servește ca un prim pas în formarea comunității brazilian în cadrul evenimentului.

De asemenea, la acest eveniment vor fi efectuate reuniunea nationala a utilizatorilor MapServer lui.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.