Home > gvSIG kommer att presenteras vid Latinoware 2008

gvSIG kommer att presenteras vid Latinoware 2008

clip_image001

Från 30 oktober – 1 November kommer att utföra LatinoWare händelsen 2008 på Itaupú Technology Park i Brasilien där V Latin American Free Software kommer äga rum.

Evenemanget väntas för mer än 2 miljoner människor, inklusive studenter, yrkesverksamma och specialister. Och bland de aspekter som har fångat vår uppmärksamhet är att GIS-området är ett av de ämnen som anses lovande för detta år.

Det är i denna linje där gvSIG kommer att presenteras genom en föreläsning presentation och en workshop som syftar till att öka medvetenheten och utbilda personal som arbetar med markförvaltning med fria verktyg. Såvitt det är känt, är gvSIG ett verktyg i ständig expansion i Brasilien, som används av olika myndigheter och universitet.

Det förväntas deltagande av minst Victoria Agazzi, nuvarande koordinator gvSIG projektet och André Sperb, ledamot av OSGeo.

Latinoware kommer att fungera som den första mötesplats för organisationer och människor intresserade av den brasilianska kapitel OSGeo, firar ett första möte som fungerar som ett första steg i bildandet av den brasilianska samhället inom ramen för evenemanget.

Också vid detta evenemang kommer att genomföras den nationella mötet mapserver användare.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.