Home > GvSIG 2, eerste indrukken

GvSIG 2, eerste indrukken

In de cursus hebben we besloten om de nieuwe gvSIG versie, die ook al is nog niet stabiel verklaard proberen, kan het worden gedownload verschillende builds te zien wat er gebeurt.

Ik downloadde de 1214, en zelfs ik hoopte om de functionaliteit van punt en lijn symbolen te bewijzen als Xurxo vertelde me, blijkbaar moet ik proberen de 1218. Hier liet ik u de eerste indrukken:

1. Het gezicht

Zeker, was het tijd om de iconografie, dat was een beetje holbewoner verbeteren.

clip_image001

2. De werkbalken

Het is nu mogelijk om aan te tonen of te verbergen werkbalken die schijnt in plaats van losse toestellen hebben ook een categorie groepering. Deze kunnen worden beschouwd als mogelijkheden bij de installatie.

clip_image002

clip_image004

Ook hebben sommige acties zijn gegroepeerd in het bovenste menu, waar u kunt toepassen op specifieke lagen.

4. De hulp (hulp)

(Help) Hoewel het lijkt niet een chm, hulp heeft deze verschijning en kan worden geraadpleegd zonder te worden surfen op het pdf handleiding

clip_image005

3. De extra’s

(KML) Nu om een ​​laag te laden, in aanvulling op de GML, shp, dwg, dgn en raster wordt is het alternatief is toegevoegd aan een kml laden hoewel ik niet zien dat het mogelijk is om te exporteren naar dit formaat.

(Constructie) zijn enkele nieuwe constructie opdrachten, zoals vertanding matrix toegevoegd. Ook is het nu mogelijk om de commando’s met de extensie niet actief is, zoals exploiteren zien, verenigen, breken, stretch en degenen die in de vorige versie, tenzij je om extensies om ze te activeren … je zou weten dat ze bestaan.

(Remote Sensing) Naast verbeteringen in de rasterlaag functionaliteit, een aantal functies zijn gecreëerd om te werken met beelden, waaronder het wordt opgenomen indeling, bands berekening, het definiëren van gebieden van belang en imago profielen.

(Topologie) Hoewel deze uitbreiding is niet alleen beschikbaar voor versie 2, hebben we getest en het is inderdaad mogelijk om een ​​archaïsche vorm in een topologie zetten met precisie, regels en minimale hoeveelheid fouten worden erkend.

4. Want wanneer

Alleen God weet, misschien in de dagen van volgende week zullen ze zeggen wanneer ze verwachten een stabiele versie vrij te geven.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.