Home > gvSIG 1.9 RC1, gata pentru a descărca

gvSIG 1.9 RC1, gata pentru a descărca

Acesta este gata pentru descărca gvSIG 1.9 RC1, primul distribuirea versiunii candidatului (Release Candidate) din luna august a construi 1243 de 313.

Descărcare a luat un timp, pentru că a fost de serviciu inițial gvsig.org, unde construiește sunt coborâte, iar apoi dezarhivati ​​disponibilă și versiunea termen a apărut ca un fișier corupt. Dar în cele din urmă, aici este, de problemele noastre de utilizare, testare și raportul.

Până în prezent nu am găsit mesaje ciudate, eu o folosesc într-un Acer Aspire One Netbook, și nu pare să-l omoare atât de mult de memorie, deși nu este o mașină de înaltă performanță. Acesta recunoaște proiectele create anterior și sper să fi testarea funcționalității sale în aceste zile petrecere a timpului liber.

În ceea ce privește îmbunătățirile, acolo sunt multe, eu iau un timp pentru a încerca, la sfârșitul anului ar trebui să fie potrivit pentru toate cu o versiune conținând nevoile și problemele ridicate de comunitate.

Aspecte incomode:

clip image00186 gvSIG 1.9 RC1, ready to download

Panoul lateral de management straturi este destul de funcțional, dar acum am gasit un disconfort nu se justifică atunci când gruparea straturi. Unul dintre motivele pentru grup este de a face o gestionare mai practic, un semn plus vă permite să ascunde ecranul de straturi în cadrul grupului.

-Dar de fiecare dată când se aplică o simplă schimbare în panoul de control stratul de drept

  • Încărcați un nou strat
  • Schimba strat simbology
  • Face un nou straturi grupare
  • Anula un grup strat
  • Puneți un strat într-un grup de straturi

Nu sunt afișate toate grupurile într-o formă extinsă, de cotitură plictisitor dacă aveți mai multe. Nici nu mi se pare un motiv de ce, dar se presupune a menține conformația de implementări.

Testați-l

Durata de viata a acestor instrumente este în comunitate, am recomanda pentru a descărca, reda și testați-l, nu-l utilizați pentru lucrări oficiale, dar participa la validarea acestuia, deoarece din acest lucru depinde pentru a obține o satisfacție mai mare în versiune stabilă.

Aici puteți descărca versiunea și aici puteți vedea Lista de caracteristici noi.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.