Home > Google Street View komt naar Guadalajara

Google Street View komt naar Guadalajara

VERTALING OPMERKINGEN: Lees enkele opmerkingen aan het einde van dit bericht.

Vandaag El Decano heeft aangekondigd dat in Guadalajara (uit Spanje niet uit Mexicoclip_image001) Draait Google’s kinderwagen, dus we kunnen verwachten dat in ongeveer drie maanden zullen we het hebben in Street View.

Hij, je, het ook vermeld dat in auto’s terug waren een aantal jongens op zoek naar meisjes die de borst.

clip_image003

Voor degenen die willen weten wat steden hebben Street View nu, de kleine man(*) die Google gebruikt, kunt u slepen en er is gekleurd in blauw en alle beschikbare plaatsen. Er zijn ook getoond in het geel als het scherm bevat een aantal van de Street View.

clip_image004

Deze weergave toont de verschillende landen waar sprake is van informatie op straatniveau, in principe de Verenigde Staten, inclusief Alaska in Amerika, Spanje, Frankrijk en Italië in Europa, Australië en Japan in het oosten.

clip_image005

Ook nu in de verbeteringen worden getoond previews met een eenvoudige drag en ze hebben beter wat navigatie antiquiteiten die richting bij benadering zijn.

clip_image006

… Het is verdomme … niet goed gelezen … publiceren en ga naar hij reist hij. Het kon erger zijn om dit laatste bericht te lezen en begrijpen het niet.

VERTALING OPMERKINGEN:

(*) pichingo: Het betekent kleine man, een marionet.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.