Home > Google Maps uit MobileMapper 6

Google Maps uit MobileMapper 6

En denk dat mijn technici wandelde met dit speelgoed bijna een jaar, maar alleen om me te vertellen, eindelijk, dat zij ze niet begrijpen en liever bij de Pro. Nou, laten we een manier vinden om gebruik te geven aan een paar GPS Mobile Mapper 6, die ik hoop te krijgen op met een Promark 3 als basis en post-processing data met Mobile Mapper Office.

Zonder postprocessing, deze apparatuur is net als elke browser. Met postprocessing functie, beats, zelfs een SC Trimble Juno.

clip image001209 Google Maps from MobileMapper 6Gewoon om je bijten, zullen we proberen om verbinding te maken met Google Maps, met behulp van de readme had door Jonathan Draffan sinds april vorig jaar.

Maak verbinding met internet

De MobileMapper 6 wordt geleverd met drie manieren om verbinding met het internet:

  • Bluetooth, dat is de meest praktische, omdat het kan worden gedaan via de mobiele telefoon of zoals sommigen noemen het nog steeds de mobiele telefoon.
  • Aangesloten via USB op een PC met internettoegang via Activesync heeft. Dit kan een netbook van $ 300, en een USB-modem van Alcatel zijn, is deze dienst nu door de meeste luchtvaartmaatschappijen.
  • Ik denk dat het een ander met VPN-verbinding, maar ik heb geen idee hoe het werkt. Jammer dat dit speelgoed geen andere draadloze verbinding, als het kan worden gebruikt met een draadloos modem.

clip image002145 Google Maps from MobileMapper 6Download Google Maps

Hiervoor moeten we naar de Google-middelen Mobile op paginahttp://m.google.com. Het systeem herkent automatisch dat u verbinding maakt vanaf Windows Mobile, en verschijnt de optie om te downloaden.

Het vraagt ​​een paar keer om het downloaden en installeren machtigen, maar in minder dan een minuut het is geïnstalleerd. U kunt lagen in-of uitschakelen als:

  • Satellite Image
  • Google Latitude
  • Verkeer
  • Gezoem
  • Mijn kaarten
  • Wikipedia
  • Transmissielijnen

Activeer de GPS.

Hiervoor moet alleen worden gedaan via het menu: Opties> GPS inschakelen.

Het te configureren, het is gedaan in Opties> GPS configureren. U kunt verlaat de Beheerd door Windows alternatief, maar je krijgt betere resultaten als u een specifieke poort te selecteren.

We ‘clip image003106 Google Maps from MobileMapper 6ll gebruik COM1 en 9600.

Klik verrassend, met de licht blauwe knop van de hoek, u van toepassing en brengt je meteen naar de positie die je bent met een transparant wiel dat mogelijke fout precisie die afneemt naarmate er meer satellieten zichtbaar zijn toont. De input valt bijna op mijn bureau, met satellieten die zij ontvangt van de helderheid van het scherm, maar hebben het een tijdje static show en hoe het begint te draaien proberen om een ​​betere positie in een bereik van maximaal 20 meter geven.

Tot de rechter wordt aangetoond de hoeveelheid satellieten die u bekijkt. Zeer praktisch om te gaan in de auto, we zullen zien wat er gebeurt als vastgelegde data is post-processed.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.