Home > Google Maps offline και τη λήψη εικόνων με γεωγραφικές συντεταγμένες

Google Maps offline και τη λήψη εικόνων με γεωγραφικές συντεταγμένες

Λίγα εναλλακτικές λύσεις που έχουν προκύψει για να εξασφαλιστεί ότι τα δεδομένα Google πλοήγησης αποθηκεύονται στη μνήμη cache, προκειμένου να ζητηθεί η γνώμη όταν δεν είμαστε συνδεδεμένοι στο Internet. Παρά το γεγονός ότι οι ίδιες Google Earth κρύπτες, κανένας δεν είναι σίγουρος όπου είναι αποθηκευμένα, έτσι ώστε να το μεταφέρει σε άλλο δίσκο ή να το κρατήσει αν εγκαταστήσετε νέα έκδοση του browser ή τη μορφοποίηση του μηχανήματος.

Προς το παρόν StitchMaps έχει μια διέξοδο για τη λήψη εικόνων, αλλά η εναλλακτική λύση από τη λήψη του σε μια γεωγραφική αναφορά μωσαϊκό μορφή, που δεν είχε ακόμη δει, όπως σε αυτή την περίπτωση iin που μπορεί ακόμη και να κατεβάσει και να φορτωθούν σε ArcGIS με διαφορετικά επίπεδα της κλίμακας.

Αυτές οι δύο λύσεις που θα παρουσιάσει είναι ενδιαφέροντα, αλλά δεν λειτουργούν με το Google Earth, αλλά με το Google Maps. Παρά το γεγονός, ότι είναι μια οικονομική εναλλακτική λύση για την πρόθεση αυτή της διατήρησης των δεδομένων πλοήγησης με ελεγχόμενο τρόπο ή μπορεί να είναι το φορτίο από το ArcGIS σε διαφορετική προσέγγιση επίπεδο. Και οι δύο έχουν δημιουργηθεί από το Εκτός Soft Εταιρεία.

clip image00224 Google Maps offline and downloading geotagged imagesΧάρτης

Αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δείτε ταυτόχρονα τις εικόνες στρώματα και χάρτες. Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η τεχνολογία της επιτρέπει ότι οι περιοχές που έχουν πλοηγηθεί αποθηκεύονται προσωρινά σε ένα φάκελο που μπορείτε να επιλέξετε.

Με τον τρόπο αυτό, οι πληροφορίες μπορεί να γνωμοδοτήσει εκ νέου, ακόμη και όταν είναι offline και ο στόχος της cache μπορεί να επιλεγεί ως μία διαδρομή στον server, έτσι ώστε όλοι οι χρήστες μπορούν να δουν αυτά τα δεδομένα χωρίς να καταναλώνουν την πύλη στο Διαδίκτυο. Επίσης, αυτός ο φάκελος θα μπορούσαν να μεταφερθούν σε ένα άλλο μηχάνημα … μεγάλη.

Τα άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, είναι ότι οι θέσεις μπορούν να αποθηκευτούν ως καρτέλες, έτσι ώστε να είναι δυνατόν να δούμε πολλά παράθυρα χωρίς να χρειάζεται να την πλοήγηση προς κάθε ζώνη.

Για λιγότερο από U $ 35 φαίνεται μια ενδιαφέρουσα επένδυση, η δοκιμαστική έκδοση μπορεί να βρεθεί και έτσι δεν μπορούν να αγοράσουν ό, τι δεν έχουν δοκιμαστεί.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την δοκιμαστική έκδοση του Map View.

clip image00327 Google Maps offline and downloading geotagged imagesΧάρτης Export

Χάρτης των εξαγωγών είναι ένα GIS προσανατολισμό ανάπτυξης, δεδομένου ότι επιτρέπει σε σας για να κατεβάσετε και εξαγωγή εικόνων Google Maps »στην γεωγραφική αναφορά κεραμίδι. Είναι πάντα δυνατό να επιλέξουν μεταξύ της Google δορυφορικές εικόνες, χάρτες οδών και έδαφος.

Αλλά ας δούμε τι αυτή η λήψη έχει ότι οι οδηγοί να το GIS:

1. Λήψεις

Χάρτης Export να κατεβάσετε εικόνες σε μωσαϊκό σε ένα φάκελο που μπορείτε να επιλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε το παράθυρο συντεταγμένες για να κατεβάσετε το χέρι ή με ένα παράθυρο στο χάρτη. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον τύπο του στρώματος, και στη συνέχεια, στον πίνακα κάτω δείχνει το κατέβασμα, το ποσό των εικόνων και ελέγχου για να διακόψετε ή να συνεχίσετε την κάθοδο.

clip image00419 Google Maps offline and downloading geotagged images

Είναι ενδιαφέρον ότι ο οδηγός αυτό κατεβάζει »μπορεί να το κάνει διάφορες εργασίες μπορεί να τρέξει την ίδια στιγμή, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε μια σύνδεση μέσω τηλεφώνου, όπου εάν η σύνδεση διακόπτεται, συνεχίζει τη λήψη, ενώ επιστρέφει αμέσως.

2. Τα διαφορετικά επίπεδα της προσέγγισης

Το δεξί τμήμα σας επιτρέπει να κατεβάσετε 18 διαφορετικά επίπεδα ζουμ, καθώς και για κάθε μία δημιουργεί ένα φάκελο με το μωσαϊκό των εικόνων.

clip image00510 Google Maps offline and downloading geotagged images

Σε αυτή την περίπτωση, έχω επιλέξει 5 επίπεδα, με εικόνες JPG, όπως μπορείτε να δείτε? Δημιούργησε επίσης το JWG αρχείο, έτσι ώστε όταν καλείται από ένα πρόγραμμα χαρτογράφησης να έρθει γεωαναφερμένο.

clip image0067 Google Maps offline and downloading geotagged images

Μπορείτε να επιλέξετε OMP, jpg, gif, png, bmp και μορφές. Διαθέτουν αυτά τα διαφορετικά επίπεδα κλίμακας έχει κάνει καλύτερα από ό, τι με Στιτς χάρτες που επιτρέπει μόνο τη λήψη ενός επιπέδου με τη μία, και παρόλο που άφησε κάτω γεωαναφορά, το γεγονός ότι συγχωνεύει σε μία οντότητα, καθιστά χάσει τη συνοχή μεταξύ των διαφόρων επιπέδων της προσέγγισης, της βαθμονόμησης αρχείο το οποίο διορθώνει μόνο τα άκρα.

Με τη δοκιμαστική έκδοση το μόνο που μπορεί να κατεβάσει εικόνες μέχρι το 11ου επίπεδο, με ύψος περίπου 80 μέτρων.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό με το Google Earth Enterprise, αλλά σύμφωνα με τους τρελούς κανόνες της Google, για παράδειγμα, να κάνει αυτό με την εξαγωγή Χάρτης είναι δυνατόν, δημιουργώντας ένα δικό του server εικόνα χρησιμοποιώντας τα δεδομένα από το Google.

3. Αρχείο για το ArcGIS

Με τη λήψη των εικόνων και την επιλογή “περιλαμβάνουν ESRI αρχείο κόσμο» δημιουργεί ένα αρχείο XML που χειρίζεται το κεραμίδι για να φορτωθεί από ArcGIS, γιατί αν παρατηρήσετε, το αρχείο περιέχει την προβολή των εικόνων και τους φακέλους όπου οι εικόνες αποθηκεύονται σε διαφορετική κλίμακα .

clip image0077 Google Maps offline and downloading geotagged images

Χάρτης Εξαγωγή μου φαίνεται μια εξαιρετική λύση για τη λήψη χαρτών από το Google Maps, ναι, καλά που χρησιμοποιούνται είναι μια αξιόλογη επένδυση.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το Χάρτης Export‘S δοκιμαστική έκδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμβουλευτείτε OfflineSoft‘S ιστοσελίδα.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.