Home > Google Maps îmbunătățește performanțele sale

Google Maps îmbunătățește performanțele sale

Google a lansat o nouă versiune beta a browser-ului sau harta, cu instrumente destul de interesante. În acest caz, să-l permite, trebuie să se aplice faceți clic pe Nou! link-ul plasat în partea dreaptă a simbolului de test de laborator, și de a activa opțiunile.

clip image001195 Google Maps improves its performance

Avertismentul este clar, ceea ce fac ei este doar o dovadă, astfel ca, atunci cand versiunea finala va lăsa să publice, s-ar putea să nu fie incluse toate. De asemenea, dacă există devine instabilă trebuie să ne întoarcem la:

http://maps.google.es/maps?ftr=0

Să vedem ce se aduce înapoi prietenii noștri.

clip image002132 Google Maps improves its performance

clip image00396 Google Maps improves its performanceDe la cel mai practic, abordarea poate fi acum se face cu o fereastră de zoom și orice program CAD / GIS. Pentru aceasta apare un buton sub cursorul de zoom.

Dar aceste lucruri mici nu ia plăcere, opțiunea de a roti din patru unghiuri și abordarea oferă un profit bun. Are unele asemănări cu Virtual Earth ochi de pasăre, Dar aceasta nu este egal, acest lucru pare mai mult ca o vedere izometrică și care pare cu mai mult perspectivă, și, de asemenea, arata ca mai colorate, dar nu multe locuri chiar acolo.

Această opțiune este, de asemenea, să se rotească în vedere sol, fiind capabil să se rotească în unghiuri de 90 de grade, păstrând numele întotdeauna orizontală.

Ei au adăugat, de asemenea, funcții de mouse-ului butonul din dreapta lui, cu care puteți plasa coordonate lat / lung, sau alternativ “ce-i aici”, care afișează afaceri și adresa de la punctul selectat.

Va trebui să încercăm alte caracteristici, cum ar fi zoom-ul inteligent, care semnalează atunci când se face o incintă de la care nu există nici un conținut.

Acestea sunt lăsate pentru a dovedi.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.