Home > Google este pe Facebook și Twitter

Google este pe Facebook și Twitter

Buzz a fost integrat în mediul de Gmail, în jumătate dimineața zilei de lumea a cheltuit între 5 și 25 de minute încercând să-l găsească o utilizare productivă. În primă instanță și după o jumătate de zi, am ajuns la această concluzie săraci:

Dacă ai avea mania de a citi e-mail, așa cum apare, cu care faceți clic inevitabil pe inbox, acum este de asemenea necesar să stea în spatele fiecare zumzet. Și într-o singură dimineață, după câteva … sunt multe …

Mi-a luat ceva timp pentru a găsi modelul de afaceri pentru Facebook, mai ales că aceia dintre noi care sunt in 3x (nu toate) nu sunt atât de parțială a fi încărcarea de fotografii și scris pe panouri, cu multă treabă de făcut. Am ajuns chiar să se îndoiască dacă nu a fost un nou mod de a pierde timpul.

clip image001192 Google is on Facebook and Twitter

Dar când vedem cât de multe milioane sunt ascunse în interior, am înțeles că afacerea nu este ceea ce face ca Facebook, care nu este mult, într-adevăr,;

  • Un consiliu de a scrie ceea ce faci și știu ce alții au scris.
  • Un spațiu pentru a încărca imagini care te-a etichetat în care teribil prezintă cu ochii încrucișate.
  • Un spațiu pentru a scrie, text curat
  • O rețea de contacte și evenimente
  • Vânzarea de material (Idiom spaniolă: “calaches”) Și pagini de bază.

Poate că am ratat ceva, dar se întâmplă că Facebook nu face mult mai mult, de acum, am văzut câteva evoluții interesante pe API-ul său, mai degrabă decât jucăriile de mici dimensiuni si pagini simple. Este ceea ce fac oamenii in ceea ce deține modelul de afaceri, milioane de oameni sunt deja acolo.

Noi înțelegem pe Internet ca o grămadă de pagini legate între ele, cu un motor de căutare pentru a ajunge la ele cu un e-mail pentru a comunica, și, în unele cazuri, cu unele instrumente pentru a încărca conținut. Facebook este ca alte Internet, dar nu în pagini, dar oamenii, interconectate, schimbul și comunicarea evenimentelor. Acesta este motivul pentru firmele mari au urmat cum ar fi: AutoDeskBentleyESRI, Toate au o pagină pentru aproape orice produs sau serviciu, de la un șablon de bază, dar cu mii de fani în urma ei acum.

Este posibil ca fenomenul de social networking nu este o revoluție atât de trecerea pe sub acest regim. Pentru că toți fac aproape la fel, mulți au API robust, dar în acest, câștiga cel care popularizarii mai mult, și țineți generatoare ea însăși de afaceri. Pentru moment, câștigul este în trafic, formarea de rețea de adepți, de distribuție Web, dar sigur, în timp ce eu termin acest post deja exista planuri foarte structurate pentru exploatarea această lume de 350 de milioane de.

Deci, Google, după ce încercările sale eșuate (cum ar fi Orkut), se duce aici, acum cu Buzz interiorul acestuia nu va fi greu să se lupte pentru aceste rețele. Apoi, se va face la fel cu Wave, iar motivul este evident: nimeni nu are de e-mail de pe Twitter sau Facebook, toată lumea, chiar și creatorii de siguranță sunt în Gmail, ceea ce este lăsat pentru acum este să-l exploateze fără a crea o nouă rețea socială dar care funcționalitatea în Gmail.

Deși nu ne face mai pierdem timpul … Bine ati venit la ea.

Acesta este ultimul pai, Je Je, atât de critică încât eu sunt aceste valuri, iar la sfârșitul postului Închei prin a spune acest lucru:

Aici puteți urmați-mă pe Facebook

Aici puteți urmați-mă pe Twitter

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.