Home > Google Earth draagbaar, voor gebruik zonder internetverbinding

Google Earth draagbaar, voor gebruik zonder internetverbinding

VERTALING OPMERKINGEN: Lees enkele opmerkingen aan het einde van dit bericht.

Onlangs Google heeft een aantal wijzigingen aan licenties, waaronder vermeldingen:

clip_image0011. Lancering van de draagbare versie

Dit is gepromoveerd voor doeleinden zoals natuurrampen, waarbij het verlies van elektrisch vermogen of connectiviteit. In dit geval is er een versie om op een USB-schijf of op een partitie met behulp van VMWare.

Er is ook voorgesteld als een alternatief voor de instellingen die beperkte bandbreedte internettoegang, ertoe kan leiden dat Google Earth Portable gegevens worden geserveerd vanaf het intranet hebben. Laat staan ​​toegang tot informatie in gebieden waar er geen connectiviteit.

clip_image002Google nog steeds geen melding deze versie prijs, noch melding als deze versie is alleen voor Google Earth Enterprise-gebruikers, waarvan de kosten is afhankelijk van wat je echt nodig, dit betekent de meer behulpzaam SW, is meer geld nodig om te betalen voor het (*). (Het moet niet, maar dit beeld suggereert dus)

De Enterprise versie bevat Client, Server, en Fusion applicaties, nu moeten we ook de Portable implementatie voegen. Natuurlijk, als je bent zeer geïnteresseerd je kon vragende aankoop formulieren en de prijs, het maakt het duidelijk dat je de schijf te bieden.

clip_image003

2. Google Earth Plus werd gratis.

Enige tijd geleden, voor deze versie werd betaald $ 20 per jaar, aan het eind van 2008 deze kosten is geëlimineerd door het maken van hun kenmerken worden onderdeel van de gratis versie.

3. Google Earth Pro was $ 100.

De normale kosten van deze licentie is $ 400, terwijl geëlimineerd de kosten van de Plus-versie, Google bood een tijdelijke basis de Pro-versie voor slechts $ 100, dit voor degenen die had betaald $ 20 om een ​​stap verder te gaan in ruil voor wat moedigen extra functionaliteit.

Een van de meest aantrekkelijke van deze licentie is dat u gegevens kunt importeren. Shp en tabblad., En natuurlijk kunt u de beeldresolutie van 4800 pixels krijgen. Hoewel de dekking is hetzelfde, dit onderwerp maakt veel mensen verwarren, omdat ze ervan uitgaan dat met deze versie is er meer hoge-resolutie dekking.

VERTALING OPMERKINGEN:

(*) De onderstreping zin is de meest nabij uitleg van de omgangstaal Spaanse zinsnede: “depende del Sapo, o de la pedrada”.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.