Home > Google Earth 5.0 vrijlating

Google Earth 5.0 vrijlating

VERTALING OPMERKINGEN: Lees enkele opmerkingen aan het einde van dit bericht.

clip_image001Google heeft een uitnodiging gelanceerd om de pers voor de Google Earth versie 5 release.

Blijkbaar tegelijkertijd op verschillende plaatsen, is het bekend dat Het zal ook in San Francisco. In het geval van Spanje zal zijn op maandag 2 februari om 11:30 in de Picasso Toren, 26e verdieping. Gelieve te bevestigen aanwezigheid +34 91 126 63 58.

De presentatie zal worden gemaakt:

  • Laurence Fontinoy, Marketing Director van Google Spanje
  • Isabel Salazar, marketing verantwoordelijk voor Google-producten
  • Een vertegenwoordiger van de National Geographic Society in Spanje.

Hoewel de advertentie zegt: “de nieuwe functies zal u verbazen, hopen we dit zeker goed zal zijn en niet alleen vaan woorden (*), Want dit nieuws voor maandag zal zijn in alle media.

We kunnen verwachten van deze release:

1. Importeren. Csv-bestanden

Zoals we weten, deze kost $ 20 per jaar met de plus-versie, maar toen het werd gratis moet worden opgenomen deze functionaliteit in versie 5.0, hoewel het waarschijnlijk is dat het bedrag van de punten wordt verhoogd 100-250 … tenminste.

2. GPS en Browser Interactie

De verwachting is dat het verbinding kan maken in real-time met NMEA, op lees-modus, in ieder geval met de Garmin GPS, de Magellan zijn in gevaar om te stoppen, omdat niemand weet aan wie het zal morgen om 03:00 wordt het bedrijf verkocht. Uiteraard in tegenstelling tot de eenvoudige aansluiting van de Plus-versie die we zouden verwachten te worden geïmporteerd. Gpx-formaten en zelfs in staat om gegevens te verzenden naar het apparaat.

Meting van de routes zal naar verwachting ook worden opgenomen, en als ze profielen kunnen toevoegen zoals gedaan in Virtual Earth, zou het beter zijn.

3. Google Ocean

Deze functionaliteit is veilig, want het is de laatste tijd nieuwheid en het feit dat National Geographic is in de presentatie is ongetwijfeld gerelateerd aan het. Nu, stel dat we dat in de bovenste balk zal er een knop zoals die van Sky, een blauwe voor Ocean zijn.

4. Verbetering van snelheid

We weten dat de plus-versie had een betere behandeling van de cache, dus we verwachten dat het verbruik van hulpbronnen teams zullen efficiënter zijn in deze versie. Voorzeker, het zal het uitzicht in OpenGL, dat werd verstoord in sommige benaderingen te verbeteren en dat de DirectX uitzicht kon hebben betere visualisatie van de vormen vult die inmiddels zijn een ramp.

5. De hemel en de aarde

Hoewel Google heeft al hemel, aarde en zeeën, willen we de geest van de lamp zou ons vragen wat zou voldoen aan gewone gebruikers … en ongewoon, maar onder de gratis versie.

– Kan shapefiles importeren in Google Earth, momenteel het kan alleen worden gedaan met de Enterprise Client versie.

– Betere symboliek hanteren, dat het mogelijk zou zijn om thema een kaart gebaseerd op kenmerken.

– Betere toegang tot wms diensten, hoewel het ondersteunt OGC standaarden, met wat we hebben moeilijkheden ondervonden. En als het genie lamp staat slechts drie wensen we vragen om ook in deze toegang zonder complicaties tot Landsat, NAO, NASA SVS, MODIS, USGS …

– Wfs toegang … geen big deal, het is beter niet aan ons teleurstellen.

Tenslotte historische beelden zijn de beste geweest.

VERTALING OPMERKINGEN:

(*) Als u overdrijven over wat je zegt, er is een informele Spaanse uitdrukking die zegt: “mucho ruido y pocas nueces” die letterlijke vertaling is “te veel lawaai en weinig noten op alle”

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.