Home > Google Earth 5.0-utgåvan

Google Earth 5.0-utgåvan

ÖVERSÄTTNING ANMÄRKNINGAR: Läs några kommentarer i slutet av det här inlägget.

clip_image001Google har lanserat en inbjudan till pressen för Google Earth version 5 release.

Uppenbarligen blir det samtidigt på flera ställen, har det varit känt att det kommer också att vara i San Francisco. I fråga om Spanien kommer att vara måndagen den 2 februari kl 11:30 i Picasso Tower, 26: e våningen. Vänligen bekräfta närvaro +34 91 126 63 58.

Presentationen kommer att göras:

  • Laurence Fontinoy, marknadschef för Google Spanien
  • Isabel Salazar, marknadsföring ansvarig för Googles produkter
  • En företrädare för National Geographic Society i Spanien.

Även om annonsen säger “de nya funktionerna kommer att förvåna dig, hoppas vi att detta kommer att vara säkert rätt och inte bara vane ord (*), Eftersom denna nyhet för måndag kommer att vara i alla medier.

Vi kan förvänta oss från den här versionen:

Ett. Importera. Csv-filer

Som vi vet, det här kostar $ 20 per år med plus-versionen, men när det blev fritt bör ingå denna funktionalitet i version 5.0, även om det är troligt att mängden poäng ökas från 100 till 250 … minst.

2. GPS och webbläsare Interaktion

Det förväntas att den kan ansluta i realtid med NMEA, på läsläge, åtminstone med Garmin GPS, Magellan är i fara att upphöra eftersom ingen vet vem det kommer att säljas till bolaget i morgon klockan 3. Naturligtvis skillnad från enkel anslutning av Plus version vi förväntar att importeras. Gpx format och även kunna skicka data till enheten.

Mätning av sträckor förväntas också ingå, och om de kunde lägga profiler som görs i Virtual Earth, skulle det vara bättre.

Tre. Google Ocean

Denna funktion är säker, eftersom det har varit nyhet sistone och det faktum att National Geographic är i presentationen är utan tvekan relaterade till det. Nu antar vi att i det översta fältet kommer det att finnas en knapp likt Sky, en blå för Ocean.

4. Förbättring på snabbhet

Vi vet att det plus versionen hade en bättre hantering av cache, så vi förväntar oss att konsumtionen av resursteam kommer att vara mer effektiva i denna version. Visst det kommer att förbättra utsikten i OpenGL som förvreds i vissa metoder, medan DirectX uppfattning kunde ha bättre visualisering av formerna fyller att nu är en katastrof.

Fem. Himlen och jorden

Även Google har redan himmel, jord och hav, vill vi anden i lampan skulle fråga oss vad som skulle tillfredsställa vanliga användare … och ovanligt men under den fria versionen.

– Kan importera shapefiler i Google Earth, nu kan det bara göras med Enterprise Client version.

– Bättre symbolik hantering, det skulle vara möjligt att temat en karta baserad på attribut.

– Bättre tillgång till WMS tjänster, även om det stöder OGC standarder, med vissa vi har stött på problem. Och eftersom anden lampan endast tillåter tre önskningar vi ber om även i denna tillgång utan komplikationer till Landsat, NAO, NASA SVS, MODIS, USGS …

– WFS tillgång … no big deal, det är bättre att inte svika oss.

Slutligen historiska bilderna har varit bäst.

ÖVERSÄTTNINGSKOSTNADER ANMÄRKNINGAR:

(*) När du överdriver om vad du säger, det finns en vardaglig spansk fras som säger: “mucho Ruido y Pocas nueces” som ordagranna översättningar är “för mycket buller och några nötter alls”

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.