Home > Google Earth 5.0 έκδοση

Google Earth 5.0 έκδοση

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε μερικά σχόλια στο τέλος αυτού του post.

clip_image001Το Google έχει ξεκινήσει μια πρόσκληση προς τον Τύπο για την έκδοση 5 έκδοση του Google Earth του.

Προφανώς θα είναι ταυτόχρονα σε διάφορα σημεία, έχει γίνει γνωστό ότι η θα είναι επίσης σε Σαν Φρανσίσκο. Στην περίπτωση της Ισπανίας θα είναι η Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στις 11:30 το Πικάσο Πύργο, 26ο όροφο. Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή +34 91 126 63 58.

Η παρουσίαση θα γίνει:

  • Laurence Fontinoy, Διευθυντής Marketing της Google στην Ισπανία
  • Isabel Salazar, κυκλοφορίας που είναι υπεύθυνος για τα προϊόντα Google
  • Ένας εκπρόσωπος της National Geographic Society στην Ισπανία.

Παρά το γεγονός ότι η διαφήμιση λέει ότι «τα νέα χαρακτηριστικά θα σας μαγέψει, ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι σίγουρα σωστό και όχι μόνο ανεμοδείκτης λέξεις (*), Γιατί αυτή η είδηση ​​για τη Δευτέρα θα είναι σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Μπορούμε να περιμένουμε από αυτή την έκδοση:

1. Εισαγωγή. Csv αρχεία

Όπως γνωρίζουμε, το κόστος 20 δολάρια ετησίως με την έκδοση Plus, αλλά όταν έγινε δωρεάν θα πρέπει να συμπεριληφθεί αυτή τη λειτουργία στην έκδοση 5.0, αν και είναι πιθανόν ότι το ποσό των σημείων αυξάνεται 100-250 … τουλάχιστον.

2. GPS και Αλληλεπίδραση Browser

Αναμένεται ότι μπορεί να συνδεθεί σε πραγματικό χρόνο με NMEA, σε κατάσταση ανάγνωσης, τουλάχιστον με το Garmin GPS, η Magellan είναι σε κίνδυνο να διακοπεί, διότι κανείς δεν ξέρει σε ποιον θα πωλούνται αύριο την εταιρεία σε τρεις. Φυσικά, σε αντίθεση με την απλή σύνδεση του έκδοση Plus θα περιμέναμε να εισαχθούν. GPX μορφές και ακόμη σε θέση να στείλει τα δεδομένα στη συσκευή.

Μέτρηση των δρομολογίων αναμένεται επίσης να συμπεριληφθούν, αν και θα μπορούσε να προσθέσει ενότητες προφίλ όπως γίνεται στο Virtual Earth, θα ήταν καλύτερα.

3. Google Ocean

Αυτή η λειτουργία είναι ασφαλής, δεδομένου ότι υπήρξε καινοτομία τελευταίο καιρό και το γεγονός ότι το National Geographic είναι στην παρουσίαση είναι αναμφίβολα σχετίζονται με αυτό. Τώρα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι στην επάνω γραμμή θα υπάρχει ένα κουμπί, όπως εκείνη του ουρανού, ένα μπλε για Ωκεανό.

4. Βελτίωση στην ταχύτητα

Γνωρίζουμε ότι η έκδοση Plus είχε μια καλύτερη διαχείριση της μνήμης cache, οπότε θα περιμέναμε ότι η κατανάλωση των ομάδων των πόρων θα είναι πιο αποτελεσματική σε αυτή την έκδοση. Σίγουρα θα βελτιώσει τη θέα σε OpenGL που νοθεύτηκε σε ορισμένες προσεγγίσεις? Ενώ η θέα DirectX θα μπορούσε να έχει καλύτερη απεικόνιση των σχημάτων συμπληρώνει ότι από τώρα είναι μια καταστροφή.

5. Ο ουρανός και η γη

Αν και η Google έχει ήδη ουρανό, τη γη και τις θάλασσες, θα θέλαμε το τζίνι του λαμπτήρα θα μας ρωτήσει τι θα ικανοποιήσει τους κοινούς χρήστες … και όχι συχνές, αλλά υπό την δωρεάν έκδοση.

– Είναι δυνατή η εισαγωγή shapefiles στο Google Earth, επί του παρόντος μπορεί να γίνει μόνο με την έκδοση του προγράμματος Enterprise.

– Καλύτερη διαχείριση συμβόλων, που θα ήταν δυνατόν με το θέμα ένα χάρτη με βάση χαρακτηριστικά.

– Βελτίωση της πρόσβασης σε υπηρεσίες WMS, αν και υποστηρίζει τα πρότυπα του OGC, με κάποια που έχουμε συναντήσει δυσκολίες. Και καθώς η λάμπα τζίνι επιτρέπει μόνο τρεις ευχές ζητάμε για τη συμπερίληψη σε αυτή την πρόσβαση, χωρίς επιπλοκές LandSat, NAO, SVS NASA, MODIS, USGS …

– Πρόσβαση WFS … δεν είναι μεγάλη υπόθεση, καλύτερα να μην μας απογοητεύσει.

Τέλος ιστορικές εικόνες έχουν το καλύτερο.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

(*) Όταν υπερβάλλουν σχετικά με το τι λέτε, υπάρχει ένα καθομιλουμένης ισπανική φράση που λέει: “mucho ruido y nueces pocas”, το οποίο κυριολεκτική μετάφραση είναι «πάρα πολύ θόρυβο και λίγους ξηρούς καρπούς σε όλα”

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.