Home > Internet > Google doet wat het wil, met AdSense en ons

Google doet wat het wil, met AdSense en ons

In mijn momenten van egeomating op de onsterfelijkheid van de pad, concludeerde ik dat Google weet hoe te controleren dat een paar dagen winnen we minder, sommige anderen meer, hebben minder bezoeken … en zaken als dat.

Bezoeken

Bepaalde dagen, Google lijkt het blijkt uit een aantal servers voor een aantal specifieke regio’s, omdat we grote pieken in de bezoekers uit zoekmachines, bekend van “keywords” kan zien. Het is waarschijnlijk dat Google vestigingen wereldwijd, waar zijn de duizenden servers, zijn gesegmenteerd naar gebieden waar komt meer bezoeken, beter of slechter geïndexeerd naargelang van de geproduceerde resultaten aan AdWords klanten op basis van de meest invloedrijke trends (Trends).

clip image0017 Google does what it wants, with AdSense and us

Het vreemde is dat deze pieken niet weerspiegelen eveneens de inkomsten, dus zelfs als het verkeer hoog is, lijkt een lage prestaties zijn … als experimenten de wetenschappelijke doet met darm van de muis.

AdSense’s Revenue

Alles zal hebben gemerkt dat er niet drie goede dagen in AdSense, een aantal dagen zien we opvallende pieken gevolgd door valpartijen die blijkbaar “compensatie” voor de goed inkomen, en deze pieken zijn nooit zo extreem. Als velen zeggen dat Google weet hoeveel we verdienen, dus toen we groeien en merken dat … wanneer iemand de schijnbare patroon van politieke fraude overschrijdt.

In mijn mening, Google heeft parameters van zijn AdWords-advertenties, volgens effectiviteit campagne tarieven van zowel omzet en klikken, en heeft dus ook robot routine, waarbij als een blog in een dag meer dan een bepaald percentage van abnormale groei, de dag na het ontvangen van mededelingen van een lager niveau van effectiviteit, dan omhoog, omlaag, totdat deze stabiel blijft tendens.

Hetzelfde moet boete parameters zijn voor de niet gezonde praktijken, waaronder zijn opgenomen de Wiggles, waarna we pagerank druppels, of bezoek van zoekmachines val hebben gezien.

AdWords verbruik

Hier … doet wat het wil; acht deze dag, ik heb een set dagbudget waarin ik betaal een paar centen per bezoek, opeens veel advertenties komen ook van bewust dat dit geen aantrekkelijke waarde om dit rendement in een dag hebben … en meestal uit Argentinië.

Dus ik zou aannemen dat Google sloot advertenties van dit onderwerp te veel blogs en begeleid naar een gebied dat werd ervaren van een val … allemaal ten koste van mijn lever.

clip image0024 Google does what it wants, with AdSense and us

Laatste veronderstelling

Het lijkt erop dat Google nog effectiever in het krijgen gebruikers om betere resultaten te hebben in hun zoekopdrachten kunnen zijn … wat zou dat doen we meer bezoeken

… Hoewel dit geen garantie zullen we moeten snellere groei dan we hebben meegemaakt.

Hoe dan ook is het goed om te weten dat vorige maand dat de inkomsten “blijkbaar” laten vallen omdat Google stuurde onze advertenties om zijn ruimte … zijn ze nu compenseren.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.