Home > Google Chrome cu 30 luni mai târziu

Google Chrome cu 30 luni mai târziu

Doi ani și jumătate în urmă, Google a lansat Chrome, am fost uitam încet cum vizitatorii site lăsa alte browsere și trece la acest lucru, în timp ce utilizatorii de Internet Explorer ajunge jos din mâna de invazia de comunicații mobile. Cu Chrome, am învățat să fac lucrurile diferit, cel puțin la nivel de desktop, am observat, de asemenea, schimbări substanțiale, cu safari, mai ales pentru că în urmă cu 30 luni de la smartphone-uri de navigare nu a fost o modă ca astăzi, nu dependență obsesiv pe rețelele sociale.

Eu folosesc Chrome, deoarece a fost lansat primul pentru a demonstra modul în care aceasta a lucrat, dar niciodată nu m-am dus pentru a descărca o versiune beta Firefox si extensiile sale nesfârșite, deși mi-e dor că viteza a fost întotdeauna mai mare. Am Safari de la partea mea, în cazul în intranet devine lentă, interfata sa este similară, dar diferenta notabila cand am atașa fișiere în Gmail și cred că utilizatorii de Mac simt la fel ca și cele două browsere sunt adaptate pentru produsele lor.

Pentru comparație, în mediul vorbitoare de limba spaniolă, haideți să aruncăm o privire rapidă la statistici ale unui eșantion de aproximativ 30.000 de vizitatori între ianuarie și martie a anului 2008, cu trei luni înainte de a fi puse Chrome, și o sumă similară între februarie și martie 2011.

Înainte de lansarea Chrome

Nu au fost împărțite între Internet Explorer și Firefox 97% din vizitatori la web. Opera a fost blocat și Safari doar pentru grup mic de utilizatori de Mac

clip image002 Google Chrome 30 months later

Cum este acum

Uita-te la modul în care 23% ca Chrome are acum, sa ajuns la decolarea utilizatorii de 8.392 de Internet Explorer, se va parea simplu, dar reprezintă o pierdere de 39% în doar doi ani. Realizarea Firefox nu este creșterea substanțială, dar durabilitatea sa, deoarece a pierdut cu siguranță utilizatorilor care au mers la Chrome, deși a reușit 945 de utilizatori, care, de asemenea, a trebuit să plece de la Internet Explorer și reprezintă o creștere de 12%.

clip image004 Google Chrome 30 months later

În mod evident, marele perdant este Internet Explorer, care se încadrează aproape la jumătate, ceea ce nu este tocmai reprezentativ de neutilizare sistemului de operare Windows. Este mai mult o tendință de comportament de navigare, prin urmare, 2%, Safari recuperarea de la nimic ca urmare a cererii care exista acum de navigație mobil, care este dominat de navigare cu succes a iPad produse, iPhone.

A se vedea că Opera rămâne în aproape aceeași, cu varianta pe care browser-ul de mini are acum reprezentare în fața cererii utilizatorilor de telefonie mobilă, inclusiv a celor care cer Flash. Restul nu ajunge chiar la 1%.

În ceea ce privește sistemele de operare, Windows a scazut de la 97.55% la 95.03%, în acest lucru poate fi văzut o creștere Mac care bate acum Linux și apoi întreaga gamă de browsere mobile.

clip image006 Google Chrome 30 months later

Ceea ce sa va asteptati

Categoric, Chrome a venit pentru a schimba modul în care browser-opera de la Obiectivul Google merge mult dincolo de asta. Intenția să-l aducă la un sistem de operare on-line se materializează în fiecare zi cu sosirea de dispozitive mobile care confirmă tendința.

Vă las o Woopra grafic. Este vorba despre ultimele trei pagini săptămâni văzut în versiunea spaniolă a eGeomate să tragă propriile concluzii.clip image008 Google Chrome 30 months later

Google Chrome nu are versiuni, se actualizează de fiecare dată. De acolo, că se află la doar 10 de puncte de pe versiunea preferată de către utilizatori fideli Internet Explorer de la care le vedem utilizatori chiar dispersate care folosesc Explorer 5. Aceasta depășește, de asemenea, Explorer 3 utilizatori, care rămâne cel mai utilizat pe scară largă, deși nu este în jur de un utilizator peșteră folosind Firefox 1.

Acest lucru face ca imaginea să vorbesc cu voce tare: Chrome este una dintr-o lungă listă de 19 arome diferite, din care 5 dintre ele sunt de la Firefox, 5 din Explorer și 5 din Safari.

Google a folosit bine strategia de actualizare automată pe o singură versiune, astfel încât utilizatorii nu se gândesc dacă descărcați noua versiune sau trecerea la Firefox. Deși cât de mare este această platformă, nu este încă văzut, aceasta este afișată atunci când Google a începe pentru a promova aplicatii, manager de activitate, trecerea de toate Google Apps pentru o noua platforma, Magazinul web Chrome și versiunea lor mobil care nu se maturizeaza.

Este ciudat faptul că tot ceea ce a fost pusă în aplicare în Chrome a ajuns acolo și am aproape niciodată nu observa chiar. Am observat atunci când vom vedea o noua optiune, și modul cum sa schimbat de navigare este recunoscut atunci când vom folosi browser-ul anterior într-un alt aparat.

Aici te se poate descărca Google Chrome.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.