Home > Google Chrome 30 maanden later

Google Chrome 30 maanden later

Twee en een half jaar geleden lanceerde Google Chrome, ik heb het langzaam kijken hoe de bezoekers van deze site te verlaten andere browsers en doorgeven aan deze, terwijl gebruikers van Internet Explorer naar beneden uit de hand van mobiele communicatie invasie. Met Chrome hebben we geleerd om dingen anders te doen, althans op desktop niveau, we hebben ook gemerkt substantiële veranderingen met safari, vooral omdat 30 maanden geleden sinds smartphones navigatie was niet een manier als vandaag, niet obsessief afhankelijkheid van sociale netwerken.

Ik gebruik Chrome aangezien werd voor het eerst uitgebracht om te bewijzen hoe het werkte, maar ik ging nooit naar een Firefox beta en zijn eindeloze uitbreidingen te downloaden, maar ik mis die snelheid was altijd hoger. Ik heb Safari aan mijn zijde, in het geval intranet krijgt langzaam, de interface is vergelijkbaar, maar merkbaar verschil als ik bestanden bijvoegen in Gmail en ik denk dat Mac-gebruikers voelen hetzelfde als beide browsers zijn aangepast aan hun producten.

Ter vergelijking in de Spaanstalige omgeving, laten we eens een snelle blik op statistieken van een ongeveer 30.000 bezoekers monster tussen januari en maart van 2008, drie maanden voordat zij Chrome, en een vergelijkbaar bedrag tussen februari en maart 2011.

Voordat Chrome lancering

Er werden gedeeld tussen Internet Explorer en Firefox 97% van de bezoekers van de website. Opera zat vast en Safari alleen voor de kleine groep Mac-gebruikers

clip image002 Google Chrome 30 months later

Hoe is het nu

Kijk hoe 23% dat Chrome heeft nu, is bereikt opstijgen 8,392 gebruikers om Internet Explorer, zal het simpel lijken, maar het vertegenwoordigt een verlies van 39% in slechts twee jaar. Firefox’s prestatie is niet de substantiële groei, maar de duurzaamheid omdat het zeker verloren gebruikers die naar Chrome ging, hoewel het beheerde 945 gebruikers die ook moest vertrekken uit Internet Explorer en het vertegenwoordigt 12% groei.

clip image004 Google Chrome 30 months later

Duidelijk de grote verliezer is Internet Explorer, vallen bijna de helft, die niet is precies representatief voor Windows-besturingssysteem onbruik. Het is meer een surfgedrag trend, dus 2% Safari herstellende van niets wijten aan de vraag die nu bestaat uit de mobiele navigatie, die wordt gedomineerd door de succesvolle navigatie van de producten iPad, iPhone.

Zien dat Opera in bijna dezelfde blijft, met de variant dat zijn mini browser heeft nu vertegenwoordiging voor mobiele gebruikers de vraag, met inbegrip van degenen die Flash dringen. De rest bereikt niet eens 1%.

Zoals voor besturingssystemen, heeft Windows gedaald van 97,55% naar 95.03%, in dit kan worden gezien een Mac groei die nu slaat Linux en vervolgens de volledige reeks mobiele browsers.

clip image006 Google Chrome 30 months later

Wat te verwachten

Zeker, heeft Chrome gekomen om de manier waarop browsers werken sinds Google’s doel gaat veel verder dan dat te veranderen. Het voornemen om het naar een online besturingssysteem te brengen materialiseert elke dag met de komst van mobiele apparaten die de trend te bevestigen.

Ik laat u een Woopra graph. Het gaat over drie weken pagina’s te zien in de Spaanse versie van eGeomate om uw eigen conclusies te trekken.clip image008 Google Chrome 30 months later

Google Chrome heeft geen versies hebben, werkt zichzelf elke keer. Van daar, dat is slechts 10 punten op de gewenste versie door trouwe gebruikers van Internet Explorer’s waaruit we zien zelfs verspreide gebruikers met behulp van Explorer 5. Het overschrijdt ook Explorer 3 gebruikers, die nog steeds de meest gebruikte hoewel er rond een grot gebruiker met behulp van Firefox 1.

Dit maakt het beeld spreken luid: Chrome is een in een lange lijst van 19 verschillende smaken, waarvan er 5 van hen zijn afkomstig uit Firefox, 5 van Explorer en 5 van Safari.

Google heeft goed gebruik gemaakt van haar strategie van automatische update op een enkele versie, zodat gebruikers niet denken als de nieuwe versie of schakelaar aan Firefox te downloaden. Hoewel hoe groot dit platform is, is nog steeds niet gezien, het wordt weergegeven wanneer Google begint aan toepassingen, de task manager, de overgang van alle Google Apps naar een nieuw platform te bevorderen, Chrome Web Store en hun mobiele versie die er rijpt.

Het is grappig dat alles wat is geïmplementeerd in Chrome daar aankwamen en we bijna nooit eens merken. We merkten toen we een nieuwe optie, en de manier hoe het veranderd navigatie wordt herkend wanneer we de vorige browser in een andere machine.

Hier kunt kunnen downloaden Google Chrome.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.