Home > Google 5.0 versiune Pământ

Google 5.0 versiune Pământ

NOTE Traducere: Vă rugăm să citiți câteva comentarii de la sfârșitul acestui post.

clip_image001Google a lansat o invitație de presă pentru versiunea 5 lansare Google Earth.

Aparent acesta va fi simultan în mai multe locuri, acesta a fost cunoscut faptul că acesta va fi, de asemenea, în San Francisco. În cazul Spaniei va fi de luni, 2 februarie, la 11:30, în Turnul Picasso, 26 etaj. Va rugam sa confirmati participarea +34 91 126 63 58.

Prezentarea va fi:

  • Laurence Fontinoy, director de marketing al Google Spania
  • Isabel Salazar, de marketing responsabil pentru produsele Google
  • Un reprezentant al National Geographic Society în Spania.

Deși anunțul spune că “noile caracteristici vă vor uimi, sperăm că acest lucru va fi cu siguranță dreptate și nu doar cuvinte cu palete (*), Deoarece această veste de luni va fi în toate mass-media.

Ne putem aștepta de la această versiune:

1. Importul. Csv

După cum știm, acest cost de 20 dolari anual cu versiunea plus, dar atunci când a devenit liber ar trebui să fie inclusă această funcționalitate în versiunea 5.0, deși este probabil ca suma de puncte este crescut de 100-250 … cel puțin.

2. GPS și interacțiune browser

Este de așteptat că se poate conecta in timp real cu NMEA, la modul de citire, cel puțin cu GPS Garmin, Magellan sunt în pericol de a întrerupe pentru că nimeni nu știe la cine se va vinde compania mâine la ora 3. Desigur, spre deosebire de simpla conectare în varianta Plus ne-am aștepta să fie importate. Formatele GPX și chiar posibilitatea de a trimite date de la dispozitiv.

Măsurarea rutelor este, de asemenea, de așteptat să fie incluse, iar în cazul în care acestea ar putea adăuga secțiuni de profil ca și făcut în Virtual Earth, ar fi mai bine.

3. Google Ocean

Această funcționalitate este sigur, așa cum a fost noutate în ultima vreme și de faptul că National Geographic este în prezentarea este, fără îndoială, legat de acesta. Acum, presupunem că în bara de sus va exista un buton de genul asta de Sky, unul albastru pentru Ocean.

4. Îmbunătățirea pe viteza

Știm că versiunea plus au avut o mai buna gestionare a memoriei cache, astfel încât ne așteptăm ca consumul de echipe de resurse va fi mai eficient în această versiune. Cu siguranță se va îmbunătăți opinia în OpenGL, care a fost distorsionat, în unele abordări, în timp ce punctul de vedere DirectX ar putea avea o mai bună vizualizare a formelor umple că de acum sunt un dezastru.

5. Cerul și Pământul

Desi Google are deja cerul, pământul, și marea, am dori duhul din lampă ne-ar întreba ce-ar satisface utilizatorii de comune … și mai puțin frecvente, dar în versiunea gratuită.

– Poate importa shapefiles în Google Earth, în prezent, se poate face doar cu versiunea client Enterprise.

– Mai bine simbolistica de manipulare, care ar fi posibil să se temă o hartă bazată pe atribute.

– Acces mai bun la serviciile de WMS, deși acesta susține standardele OGC, cu unii am întâmpinat dificultăți. Si ca lampa Genie permite doar trei dorințe cerem inclusiv în acest acces fără complicații la Landsat, NAO, NASA SVS, MODIS, USGS …

– Acces WFS … nu e mare lucru, este mai bine să nu ne dezamăgească.

În cele din urmă imagini istorice au fost cele mai bune.

NOTE Traducere:

(*) Atunci când exagerezi cu privire la ceea ce spui, există o expresie spaniolă colocvial, care spune: “Mucho ruido y Poças Nueces”, care traducerile literale este “prea mult zgomot și câteva alune, la toate”

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.